SAMMUTUSJÄRJESTELMÄSUUNNITTELIJA, HELSINKI


Haluatko olla mukana kehittämässä ja suunnittelemassa paloturvallisia kiinteistöjä yhdessä osaavan tiimin kanssa?


Granlund on talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa. Kasvamme vauhdilla ja tarvitsemme riveihimme jatkuvasti uusia osaajia.  Haemme nyt palonsammutusjärjestelmien suunnittelusta kiinnostuneita tulevia ammattilaisia sekä kokeneita osaajia Helsingin toimipisteeseemme.


Mitä tarjoamme sinulle?


Meillä pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin. Olemme suunnittelijoina lukuisissa kiinnostavissa hankkeissa niin teollisuuden, toimitilojen, urheilu- ja kulttuurirakennusten, infran kuin kaupan ja koulutuksenkin parissa.


Työntekijämme arvostavat
Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut ja hyvät kehittymismahdollisuudet.


Mitä toivomme sinulta?


Olet koulutukseltasi insinööri ja ehtinyt opinnoissasi 3. vuosikurssille tai olet mahdollisesti jo valmistunut. Toivomme kokemusta CAD-ohjelmistojen käytöstä ja kiinnostusta kehittyä palonsammutusjärjestelmien asiantuntijaksi. Kokeneelta asiantuntijalta toivomme kokonaisuuksien hallintaa sekä projektinjohtokykyä.


Tarkemman tehtävänkuvan luomme yhdessä kokemuksesi ja toivomustesi mukaisesti.


Kiinnostuitko?


Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.


Lisätietoja tehtävistä antavat projektipäälliköt Heikki Vainio p. 050 315 2503 ja Tomi Käyhkö p. 040 669 0728 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@granlund.fi.


Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihimme.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Voit täyttää alla olevat kentät tai tallentaa liitetiedostoina CV:si ja hakemuksen.

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Työsuhteen alku (kk.vvvv) Työsuhteen päättyminen (kk.vvvv) Tehtävän sisältö
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Suosittelijat

Muistathan klikata "Tallenna" ladattuasi liitetiedoston koneeltasi (Choose file).

CV
Vapaamuotoinen hakemus