Rakennustöiden valvoja, Helsinki

Haemme Helsingin toimipisteeseemme rakennustöiden valvojaa vastaamaan jatkuvasti laajentuvan asiakaskuntamme tarpeisiin.

Tehtävässäsi vastaat kiinteistöjen perusparannus- ja kunnossapitohankkeiden toteutuksen valvonnasta. Toimit myös asiantuntijana korjaustarveselvityksissä ja uudistamisvaihtoehtojen tarkasteluissa. Nykyinen työnkuvasi voi olla valvonnan lisäksi esimerkiksi rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin tehtävä.

Granlundin korjausrakentamisosaston tavoitteena on vastata markkinan kasvavaan kysyntään ja asiakkaiden kanssa pyritään luomaan koko kiinteistön elinkaaren kestäviä kumppanuuksia. Apunasi toimii asiantunteva suunnittelijoiden, valvojien ja energia-asiantuntijoiden joukko.

Tarjoamme sinulle innostavan työympäristön, tehokkaat työkalut, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen, laajan asiantuntijajoukkomme tuen ja kilpailukykyiset edut. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille erityisen tärkeää. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.

Mitä odotamme sinulta?

• Rakennustekniikan insinöörikoulutusta
• Kokemusta valvontatehtävistä vähintään 5 vuodelta
• Korjausrakentamisen osaamista
• Asiakassuuntautuneisuutta, avoimuutta ja ryhmätyöskentelytaitoja

Arvostamme myös kokemusta korjaus- ja linjasaneeraushankkeiden valvontatehtävistä.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV alla olevalla hakulomakkeellamme keskiviikkoon 9.1.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja antaa Korjausrakentamisen osastonjohtaja Tapani Muttonen p. 050 574 7117 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlundilla työskentelee yli 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk)
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Syntymäaika
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Vapaa hakemusteksti
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus