Palvelukotityöntekijä (lähihoitaja) Valkokullan palvelutaloon Kirkkonummelle

Kirkkonummen Masalassa sijaitseva Valkokulta on aloittanut toimintansa maaliskuussa 2015. Valkokullassa on 30 tehostetun palveluasumisen paikkaa sekä 40 palveluasuntoa ikäihmisille. Lisätietoa Valkokullasta löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/valkokulta

Haemme Valkokultaan lähihoitajaa palvelukotityöntekijän tehtävään, vakituiseen työsuhteeseen. Edellytämme sosiaali- tai terveysalan peruskoulutusta (esim. lähihoitaja), kokemusta vanhustyöstä sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme reipasta ja positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus G20. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Valkokullassa on uudet, viihtyisät ja toimivat tilat. Tarjoamme sinulle myös kannustavan ja arvostavan työyhteisön, jossa huomioimme toinen toisemme ja jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa viihtyisän työympäristön luomiseen. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. Tuemme ja kannustamme työntekijöitä kehittymään ja kouluttautumaan. Arvostamme positiivista asennetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta sekä innostusta kehittää työtä yhdessä.

Tule mukaan joukkoomme, jossa tärkeää on yhteisen tekemisen ilo sekä mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää omaa työtä sekä tiimin työskentelytapoja.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palveluesimies Hanna Salmiseen 040 905 2185 tai sähköpostitse hanna.salminen@yrjojahanna.fi. Parhaiten tavoitat hänet arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 12.4.2020 täyttämällä oheinen hakemus. Toimithan nopeasti, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä!

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna –säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistama Yrjö & Hanna Oy ja Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *
Käytettävissä alkaen

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste (FI) Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Suoritetut sertifikaatit sekä muut koulutukset ja opinnot
Sertifikaatti / koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot Viimeinen voimassaolopvm
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Esimiestyön kokemus Tehtävän sisältö

Voimassa oleva

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Erityisosaamiset
Suosittelijat
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus