Kasvava, kansainvälisesti toimiva Proventia on suomalainen teknologiayhtiö, joka tarjoaa ratkaisuja ja palveluja moottori-, työkone- ja ajoneuvoteollisuuteen. Valmistamme modulaarisia testauskeskuksia sähkö- ja hybridiajoneuvojen, niiden voimalinjojen ja akustojen testaamiseen. Tarjoamme työkoneiden ja raskaiden ajoneuvojen voimalinjojen energiatehokkuutta parantavia järjestelmiä ja -komponentteja. Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 150 alan ammattilaista, Suomessa, Tšekissä ja Iso-Britanniassa.

Proventia on osa Head Invest -teknologiakonsernia.

Lue lisää www.proventia.com 

 

Haemme nyt

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

 

Proventia Test Solutions -liiketoimintayksikön mekaniikkasuunnittelijana suunnittelet uudenlaisia, innovatiivisia modulaarisuuteen perustuvia testausyksiköitä ja kokonaisia testauslaboratorioita ajoneuvoteollisuudessa toimiville asiakkaillemme.

Suunnittelu, joka tehdään konedirektiivin mukaisesti, sisältää muun muassa teräsrakenteisiin, putkistoihin, ilmanvaihtoon, kaapelointiin, laboratoriolaitteisiin tai muuhun varusteluun liittyvää mekaniikkasuunnittelua.

Olet koulutukseltasi diplomi-insinööri tai insinööri, innovatiivinen joko kokenut tai vasta koulusi päättänyt tekniikan moniosaaja.  3D-cad ohjelmistojen hyvä hallinta on välttämätöntä työtehtävässä onnistumiseksi ja Catia V6-ohjelmiston hallinta katsotaan hakijalle eduksi. Kansainvälinen toimintaympäristömme edellyttää sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista sekä matkustusvalmiutta.

Arvostamme aktiivista ja rohkeaa asennetta, järjestelmällisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Haluat jatkuvasti omaksua uutta.

Tässä tehtävässä pääset tekemään töitä sähköistyvän ajoneuvoteollisuuden kanssa toimittaen alan viimeisintä teknologiaa ajoneuvo- ja komponenttivalmistajille. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessämme, jossa on aitoa intoa tekemiseen. Proventialla sinulla on myös hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen joustavassa ja hyvähenkisessä työyhteisössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Teemu Kallio, puhelin 050 441 6514.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 


Hakijan perustiedot

Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut merkittävät suorittamani alan kurssit ja opinnot

Koulutus Lisätiedot Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm

Erityisosaaminen

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Palkkatoive €
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten
Liitteet
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Avoimen hakemuksen tietoja säilytetään rekisterissä 6 kuukautta. Tiettyyn tehtävään osoitettua hakemusta säilytetään lakiin perustuvan velvoitteen, kuten yhdenvertaisuuden, toteuttamiseksi tai sen asianmukaisen toteuttamisen näyttämiseksi. Lisätietoja rekrytointirekisteriä koskevasta tietosuojaselosteesta.