LVI-SUUNNITTELIJA, RIIHIMÄKI JA HÄMEENLINNA


Granlund on
talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa. Kasvamme vauhdilla ja tarvitsemme riveihimme jatkuvasti uusia osaajia.


Haemme Riihimäen ja Hämeenlinnan toimipisteisiimme LVI-suunnittelijaa monipuolisiin kiinteistöjen LVI-suunnittelutehtäviin
.


Olemme suunnittelijoina lukuisissa kiinnostavissa hankkeissa niin teollisuuden, terveydenhuollon, toimitilojen, urheilu- ja kulttuurirakennusten, infran kuin kaupan ja koulutuksenkin parissa. Räätälöimme työnkuvasi yhdessä kokemuksesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti.


Mitä tarjoamme sinulle?


Työntekijämme arvostavat
Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,2/5 ja 99 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.


Mitä toivomme sinulta?


Voit olla työkokemukseltasi aloitteleva suunnittelija tai jo työkokemusta kartuttanut vanhempi suunnittelija.
Magicad- ja CADs-ohjelmistojen hallinta katsotaan eduksi. Toivomme että työskentelytapasi on asiakaslähtöinen ja sinulla on myönteinen asenne oman osaamisesi kehittämiseen.


Kiinnostuitko?


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeen kautta maanantaihin 16.12.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.


Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Riku Bitter, p. 0400 564 255 ja LVI-osastonjohtaja Tero Lindroos, p. 040 183 5067 tai
etunimi.sukunimi@granlund.fi.


Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihimme.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Voit täyttää alla olevat kentät tai tallentaa liitetiedostoina CV:si ja hakemuksen.

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Työsuhteen alku (kk.vvvv) Työsuhteen päättyminen (kk.vvvv) Tehtävän sisältö
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Suosittelijat

Muistathan klikata "Tallenna" ladattuasi liitetiedoston koneeltasi (Choose file).

CV
Vapaamuotoinen hakemus