Haemme työntekijää leikkivälineiden kunnostuksiin ja asennuksiin ulkoleikkipaikoille

kaudelle 2019. Kausi kestää huhtikuusta marraskuuhun ja työsuhde sijoittuu tälle välille. Työ on kokoaikaista, työaika on arkisin klo 7-15. Työt aloitetaan varikoltamme Espoon Nihtisillasta.

Työn hoitaminen edellyttää tiimityötaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä. Muutkin rakennusalan työt katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin tahto tehdä, kaikkiin tehtäviin perehdytetään. Liikumme kohteisiin pakettiautoilla, joten B-ajokortti on pakollinen. Tarvittaessa kykenet ajamaan myös kiinteistöhuoltotraktoria. Määräaikaisen työsopimuksen päätyttyä on mahdollisuus työllistyä kiinteistöhuollon muissa tehtävissä.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaidemme päivittäiseen elämään luomalla viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön. Tukenasi ovat osaavat työkaverit ja suuren yrityksen resurssit. Tule mukaan tekemään kanssamme asiakkaidemme jokaisesta päivästä viihtyisämpi!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää täyttämällä alla oleva sähköinen hakulomake viimeistään 28.2. Älä kuitenkaan jätä hakua viimeiseen päivään, sillä haastattelemme jo hakuaikana.

Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä, ota yhteys Tuomas Ääryseen. Tuomaksen tavoitat sähköpostitse tuomas.aarynen(at)kh-kiinteistopalvelut.fi.

Espoon viherpalvelu on osa Kh-Kiinteistöpalveluita, joka on kasvava ja kehittyvä kiinteistöhuoltoa ja siihen liittyviä oheispalveluita tarjoava konserni. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Jyväskylässä, Oulussa ja Pirkanmaalla työllistäen n. 1000 työntekijää 40 lähiyksikössä. Konsernin liikevaihto on noin 70 m€. Lisätietoja konsernista saat sivulta www.kh-kiinteistopalvelut.fi


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot

Suoritetut luvat

Lupa Järjestäjä Viimeinen voimassaolopvm
Suoritetut muut koulutukset ja opinnot

Ajokorttitiedot

Ajokorttiluokka Voimassa alkaen
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Mahdolliset suosittelijat
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot