Lakimies, Hankinnat

Työllisyysrahasto on työpaikka, jossa tehdään merkityksellistä asiantuntijatyötä. Luomme hyvinvointia, turvaa ja vakautta työn muutoksissa. Rahasto kerää työttömyysvakuutusmaksut, joilla rahoitetaan ansiosidonnaista työttömyysturvaa ja edistetään palkansaajien ja yrittäjien osaamisen kehittämistä aikuiskoulutusetuuksilla. Meidän visiomme on olla ylivertainen sosiaaliturvan toimeenpanija ja digitaalisen ajan työpaikka. Asiakkaitamme ovat työnantajat, yrittäjät sekä palkansaajat Suomessa. Opastamme ja neuvomme työttömyysvakuutusmaksu- ja aikuiskoulutusetuusasioissa sekä osallistumme toimialaa koskevan lainsäädännön kehittämiseen.

Asiakaskokemuksen parantaminen, asiakkaan hallinnollisen taakan keventäminen ja toimintamme tehostaminen ovat keskeiset painopistealueemme. Työllisyysrahastossa panostamme henkilöstön työtyytyväisyyteen ja osaamisen kehittämiseen, jotta työntekijämme pysyvät kehityksen kärjessä.

Haemme 

LAKIMIESTÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työskentelet Teknologia ja kehitys -palvelualueen Hankinnat-tiimissä, joka vastaa siitä, että hankinta- ja sopimusprosessi tuottaa laadullisesti ja kokonaiskustannuksiltaan mahdollisimman optimaalisia ratkaisuja Työllisyysrahaston strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Tärkeimpiä tehtäviäsi ovat Työllisyysrahaston julkisiin hankintoihin ja hankintasopimuksiin liittyvät tehtävät niin lakimiehen kuin hankinta-asiantuntijankin roolissa. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat Teknologia ja kehitys -palvelualueen muutkin liiketoimintaan liittyvät juridiset kysymykset. Osallistut myös Työllisyysrahaston hankinta- ja sopimusprosessien kehittämiseen.

Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta hankintojen kilpailutusprosesseista sekä sopimushallinnasta julkisella sektorilla työskentelyn tai esimerkiksi asianajo-/konsulttitoimistossa työskentelyn kautta. Tässä tehtävässä sinulla on erinomainen mahdollisuus kehittyä hankintojen ja sopimushallinnan (sopimusten laadinta sekä mahdolliset reklamaatio- ja riitojen ratkaisuprosessit) syväosaajaksi sekä laajentaa osaamistasi myös muihin liikejuridiikan osa-alueisiin, kuten tietosuojaan ja tietoturvaan. Työskentelyäsi ohjaa hankintapäällikkö ja teet tiivistä yhteistyötä hänen kanssaan. Tarvittaessa toimit myös hänen sijaisenaan.

Sovit hyvin tehtävään, kun sinulla on:

 • soveltuva oikeustieteellinen korkeakoulututkinto (OTK/OTM)
 • muutaman vuoden työkokemus lakimiestehtävistä tai vastaavista asiantuntijatehtävistä
 • kokemusta julkisista hankinnoista, sopimusoikeudesta ja/tai muusta tehtävään läheisesti soveltuvasta juridiikan alueesta
 • vahva kiinnostus prosessien kehittämiseen
 • kykyä ja halua toimia sekä itsenäisesti että osana tiimiä yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa

Kokemusta enemmän arvostamme kuitenkin kykyä tarttua uusiin tehtäviin ja omaksua nopeasti uutta tietoa.

Lisäksi odotamme sinulta:

 • erinomaisia viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
 • asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä toimintatapaa
 • kehittävää ja oma-aloitteista työotetta
 • itsenäistä päätöksentekokykyä annettujen aikarajojen puitteissa
 • sujuvaa suomen-, ruotsin- ja englanninkielen taitoa. 
 • aikaisempaa kokemusta Cloudia-kilpailutusjärjestelmän käytöstä ja/tai kykyä omaksua nopeasti uusia tietojärjestelmiä

Liity joukkoon

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin mukavaan työympäristöön, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Suunnitelmallinen perehdytys työhön on meille sydämen asia. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Toimitilamme sijaitsevat Helsingissä.

Näin haet

Hae tehtävää 30.9.2021 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Olemme sinuun yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä tai työskentelystä meillä, tavoitat johtaja Virpi Halmeen, Teknologia ja kehitys, numerosta 041 533 1376 ma 20.9. klo 15-16 ja ma 27.9. klo 14-15. Hankintapäällikkö Antti Pätiälä vastaa numerosta 050 563 7920 ti 21.9. klo 15-17, to 23.9. klo 11-12.30 ja ti 28.9. klo 8-10.

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumeseulontaan, luottotietokyselyyn ja Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitykseen (Turvallisuuslaki 726/2014).


PERUS- JA YHTEYSTIEDOT
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Sähköpostiosoite *

Puhelinnumero *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Syntymäaika
Sukupuoli
KIELITAITO
Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli sinulla ei osaamista kyseisessä kielessä. Täytä vapaseen tekstikenttään kielet, joita voit hyödyntä työssä.
Suomi
Ruotsi
Englanti
Muu kielitaito
HAKEMUS

Vapaamuotoinen hakemus (vaihtoehto liitteelle)

LIITETIEDOSTOT

Lisää liite omalta koneeltasi näin: + Lisää > Choose file > Tallenna pienestä tallenna-painikkeesta liitteen vierestä.

Vapaamuotoinen hakemus
Ansioluettelo
Palkkatoive (€/kk)

TUTKINNOT
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi Lisätiedot

LISÄTIEDOT
Hakemustani saa käyttää myös muissa avoimissa tehtävissä.

Suostun siihen, että rekrytoinnin edetessä minulle tehdään luottotietojen tarkistus, turvallisuuselvitys ja huumausainetesti.

Mitä kautta kuulit tehtävästä?






Luethan hakemuksen läpi vielä ennen hakemuksen lähettämistä ja tarkistat, että olet tallentanut lisäämäsi liitteet hakemukselle. Kiitos! Hakemuksen lähettämisen jälkeen hakemusta ei pääse enää muokkaamaan.

Hakemusta säilytetään järjestelmässä kuusi kuukautta, minkä jälkeen se poistetaan.