Avoin työpaikka: Myynti- ja markkinointikoordinaattori

ETSIMME VANHEMPAINVAPAAN SIJAISUUTEEN DIGIMARKKINOINNIN TAITAVAA

MYYNTI- JA MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA

Itula Oy on energiaa ja ympäristöä säästäviin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin erikoistunut kotimainen yhtiö ja Suomen johtava kattosäteilyjärjestelmien toimittaja. Tutustu meihin osoitteessa: www.itula.fi

 

Työnkuvaus

Myynti- ja markkinointikoordinaattorina pääasiallisina vastuualueinasi ovat digitaalisen markkinoinnin toteuttaminen yhtiön markkinointisuunnitelman mukaisesti sekä laadukkaan asiakaspalvelun varmistaminen kaikissa käytössä olevissa digitaalisissa kanavissa. Pääset toteuttamaan markkinointia monipuolisesti esimerkiksi osallistumalla eri kohderyhmille suunnattujen kampanjoiden suunnitteluun, tuottamalla sisältöjä verkkosivuille, some-kanaviin ja uutiskirjeisiin, optimoimalla hakusanoja ja kehittämällä verkkosivustoa, organisoimalla uusien aineistojen tuottamista sekä seuraamalla tuloksia erilaisten mittareiden avulla. Myyntitiimin jäsenenä osallistut myös aktiivisesti erilaisiin kotimaan ja vientimaiden myyntiä edistäviin toimintoihin sekä huolehdit CRM-järjestelmän ylläpidosta.    

 

Odotamme Sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esimerkiksi KTM, tradenomi). Tehtävä soveltuu erinomaisesti myös juuri valmistuneelle tai opintojen loppuvaiheessa olevalle korkeakouluopiskelijalle.

Odotamme sinulta kokemuksen tai koulutuksen kautta hankittua osaamista digitaalisen markkinoinnin suunnittelusta, toteutuksesta ja seurannasta eri kanavissa sekä aitoa innostusta oppia lisää. Hyvien tietoteknisten taitojen merkitys on tehtävässä keskeinen. Koska työssä menestyminen vaatii sujuvaa sisällöntuotantoa suomeksi ja englanniksi sekä aktiivista yhteistyötä kansainvälisten kumppaneiden kanssa, edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Kokemus verkkosivuston ylläpidosta ja graafisesta suunnittelusta katsotaan eduksi.  

 

Tarjoamme Sinulle

Tarjoamme Sinulle erinomaisen mahdollisuuden kartuttaa osaamistasi digitaalisen markkinoinnin, asiakkuuksienhallinnan ja kansainvälisen kaupan parissa asiantuntevan tiimimme tuella. Monipuolisessa tehtävässä pääset itse vaikuttamaan työnkuvaan ja kehittämään uusia tapoja, joilla markkinointia toteutetaan. 

Tehtävä on vanhempainvapaan sijaisuus, jonka kesto on arviolta 13-15 kuukautta. Olemme kasvuyritys, joka tarvitsee jatkuvasti uusia hyviä tekijöitä, joten työsuhteen aikana on mahdollista keskustella jatkosta yhtiössä. Työpaikka sijaitsee Ruokolahdella tai Vantaalla. 

Kiinnostuitko? Hienoa – lähetä hakemuksesi 24.6. mennessä. Tehtävä alkaa 5.7.2021 kolmen viikon mittaisella perehdytysjaksolla. Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja henkilöstöpäällikkö Satu Pellinen (p.0400 245 710).

 

HUOM! Valitse tiedosto ja paina "Tallenna" jokaisen lisätyn liitteen jälkeen. 


Hakijan perustiedot

Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Liitteet

CV ja vapaamuotoinen hakemus

Palkkamuoto
Palkkatoive €
Palkkatoivomuksen lisätiedot