Vi söker en Embryolog/Biomedicinsk analytiker/Biolog

Vilka är vi?

Nordic IVF är en växande IVF-verksamhet med kliniker både i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vi är en del av Eugin som har sitt säte i Barcelona och har IVF-kliniker över hela världen. Nätverket ger oss förutsättningar att främja klinik, forskning och utbildning.

På Nordic IVF Göteborg arbetar vi i team tillsammans med andra embryologer, läkare, sjuksköterskor och barnmorskor och blir på så sätt en arbetsplats där idéer och ny kunskap skapar utveckling.

Nu söker vi en embryolog/biomedicinsk analytiker/biolog till Nordic IVF i centrala Göteborg.

Vad erbjuder vi dig?

Ett roligt och omväxlande jobb där du har goda möjligheter att påverka din personliga och kliniska utveckling. Du kommer tillsammans med dina arbetskamrater få arbeta i en organisation med korta beslutsvägar. Det är viktigt att växa, tycker vi, både som individ och som arbetsplats. Därför arbetar vi för ett klimat där alla medarbetare är välkomna att bidra med goda exempel för utveckling av verksamheten och erbjuder löpande utbildning både internt och externt. På vår klinik utförs IVF-behandlingar, donationsbehandlingar, frysning av könsceller och embryon med hjälp av senaste teknik.

I arbetsuppgifterna ingår den laborativa delen av IVF-behandlingen, såsom äggaspiration, spermapreparering, fertilisering, mikroinjektion (ICSI), odling och bedömning av embryon, embryoåterföring, frysförvaring och tining av könsceller och embryon, dokumentation, kvalitets- och utvecklingsarbete. Vi inom Nordic IVF uppskattar mötet med patienten, vilket också blir en del av din vardag.

Vem är du?

Du är utbildad biomedicinskanalytiker alternativt biolog. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom IVF-lab alternativt cellodling. Du har passion för ditt jobb, du är noggrann och kvalitetsmedveten samtidigt som du vill utvecklas i din roll som embryolog. Du behöver kunna uttrycka dig på svenska i tal och skrift, samt ha datorvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde: Efter överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidareanställning, provanställning 6 månader
Arbetstid: Heltid
Löneform: Fast månadslön
Vid frågor kontakta: sara.emady@eugin.se

Vi ser framemot att ta del av din ansökan!
Kom ihåg att klicka på molnsymbolen ”spara” efter uppladdning av CV!
Vi går igenom kandidatansökningarna efter sommaren. 


Efternamn *
Förnamn *
Telefonnummer *
E-post *
Ansökan kan sparas i (månader)

CV och personligt brev