AVOIN HAKEMUS, Muut tehtävät

Meillä SYNLAB Suomessa kasvu jatkuu ja osaajia tarvitaan niin näytteenottoon kuin asiakaspalveluunkin. Jos et löydä juuri nyt itsellesi sopivaa tehtävää avoimista paikoistamme, voit lähettää avoimen hakemuksesi. Olemme sinuun yhteydessä, kun avoimia paikkoja avautuu.

Miksi SYNLAB Suomi?

Olemme diagnostiikka-alan edelläkävijä. Meillä on osaava ja rento porukka ja mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön ja ansiotasoon. Palkitsemme koko henkilöstöä onnistumisista ja tarjoamme lounas- ja hyvinvointiedun lisäksi kattavat työterveyspalvelut sekä reilun mahdollisuuden kasvattaa ansiotasoa omalla tekemisellä.

Voisiko meillä siis olla yhteinen tulevaisuus? Jos haluat liittyä joukkoomme, täytä tarkempia tietoja itsestäsi ja toiveistasi tulevan työsi osalta ja liitä vielä mukaan ansioluettelosi (muistathan tallentaa haluamasi liitteet pilvilogoa klikkaamalla ennen lomakkeen lähettämistä). Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

SYNLAB Suomi Oy on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi


Perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa käyttää (kk) *
Tehtävänimike
Olen kiinnostunut: *
Ensijaisesti kiinnostavat työtehtävät
Kiinnostavat toimipaikatKiinnostavat yksikötKuva
CV: Liitä tähän halutessasi CV ja vapaamuotoinen hakemus (Muistathan tallentaa liittämäsi liitteet pilvikuvakkeesta)
Puhelin *
Sähköposti *
Lisätietoja