Energiajohtamisen asiakkuuspäällikkö, Helsinki

Onko sinulle tärkeää päästä vaikuttamaan ilmastonmuutoksen hillintään? Meillä olisi tarjolla sinulle sopiva työpaikka, jossa yhdistyvät energiatehokkuuteen liittyvä tekninen asiantuntijatyö, mukava työyhteisö ja motivoiva asiakaskunta.

Voisitko sinä olla kaipaamamme asiakkuuspäällikkö? Meillä olisi mielekästä työtä tarjolla ja mahdollisuus muokata toimenkuvasi haluamaasi suuntaan. 

Keskeiset työtehtäväsi liittyvät energiajohtamisen palveluiden tuottamiseen ja niiden koordinointiin. Osallistut aktiivisesti asiakastyöhön, kehität asiakkuuksien hallintaamme ja konsultoit asiakkaitasi energiaan, talotekniikan toimivuuteen ja vastuullisuuteen liittyvissä projekteissa. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta esihenkilötyöskentelystä, meillä olisi sinulle myös luotsattava tiimi tarjolla. 

Tehtäväsi ovat monipuolisia ja sopivasti haastavia, asiakkuudet vaihtelevat pienemmistä toimijoista aina suuriin sairaalakampuksiin ja teollisuuteen. Tässä työssä voit oikeasti vaikuttaa suuriin asioihin ilmastomuutoksen hillinnässä energiatehokkuutta parantamalla ja pääset mukaan kehittämään palveluitamme entistä paremmiksi. Ympärilläsi on hyvä ja kokenut porukka, joilta saat tukea ja tsemppiä. 

 

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 000 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita. 
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme. 
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman paidan päälle. 
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta kuten DI tai AMK-insinööri. Olisi hyvä, jos olisit ehtinyt kerätä vähintään 5 vuotta työkokemusta kiinteistöjen energiaratkaisuista tai talotekniikan alalla. Katsomme aiemman esihenkilötyön ja asiakasrajapinnassa toimimisen ehdottomiksi eduiksesi. 

 

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella keskiviikkoon 18.8.2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. 

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Martin ja Teemu vastaavat niihin mielellään. Heidät tavoitat seuraavasti:

Ryhmäpäällikkö Martin Aalto, p. 050 342 4360, tavoitettavissa 9.8. eteenpäin

Liiketoimintajohtaja Teemu Hausen, p. 050 385 3321, tavoitettavissa 12.7. eteenpäin

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@granlund.fi.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa käyttää myös muita tehtäviä täytettäessä. *


LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?

Muistathan klikata "Tallenna" ladattuasi liitetiedoston koneeltasi (Choose file).

CV
Vapaamuotoinen hakemus