Haemme SIIVOOJAA

kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työssäsi vastaat asiakaskohteidemme porrastilojen siivouksesta. Kohteet sijaitsevat Keski-Uudenmaan alueella.

Toivomme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja vastuullista otetta työhön. Liikumme kohteiden välillä autolla, joten tehtävässä tarvitaan ajokorttia. Aikaisempi siivouskokemus katsotaan eduksi. 

Tarjoamme mukavan ja kannustavan työilmapiirin. Tämän lisäksi saat kattavan perehdytyksen, esimiehen tuen työllesi sekä hyvät työvälineet, jotka helpottavat työntekoasi. 

Tule meille töihin! Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti, kuitenkin viimeistään 30.9. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Sari Niemeen. Sarin tavoitat puhelimitse numerosta 010 8363 400.

Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 115 M€ ja se toimii nyt noin 1500 Kotikatulaisen voimin pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Pirkanmaalla, Porissa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa. Konserniin kuuluu myös ­LVISA-palveluja tarjoava Cateva Oy.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot