Sähkösuunnittelija/-projektipäällikkö, Jyväskylä


Meillä Granlundin Jyväskylän toimistolla työskentelee 30 talotekniikan, energian, projektinjohtamisen ja kiinteistönpidon ammattilaista. Meillä on kova halu kehittää yritystämme ja toimintojamme edelleen. Nyt haemme mukavaan joukkoomme

Sähkösuunnittelijaa/-projektipäällikköä.

Granlundin Jyväskylän toimiston tavoitteena on vastata markkinan kasvavaan kysyntään. Asiakkaiden kanssa pyrimme luomaan koko kiinteistön elinkaaren kestäviä kumppanuuksia. Olemme toimineet Jyväskylässä yli 30 vuotta, mutta Granlund Jyväskylä Oy:nä olemme nuori yhtiö.

Tavoitteenamme on olla Jyväskylässä alan halutuin kumppani ja paras työpaikka. Asiakkaillemme haluamme olla dynaaminen ja ketterä toimija, joka pystyy ratkomaan ongelmia ja laatimaan suunnitelmia alan viimeisintä tietoa hyödyntäen.

Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti: suunnitteluprojektien rinnalla meillä on tarjota kiinnostavia ylläpito-, valvonta- ja rakennuttamistehtäviä.


Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Meitä granlundilaisia yhdistää aito välittämisen kulttuuri ja halu auttaa kaveria. Olemme työntekijöidemme omistama yritys.

Meillä voit laajentaa osaamistasi koulutuksissa, oppia uutta työkavereiltasi ja kasvattaa kokemustasi monipuolisten työtehtävien ja projektien parissa.

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään reilusti kohtelevana työnantajana. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut.


Mitä toivomme sinulta?

• Olet koulutukseltasi sähköalan insinööri, YAMK tai DI.

• Kokemus suunnittelutyöstä katsotaan eduksi, samoin kuin arvostamme kiinnostusta ja osaamista talotekniikan rakennuttamis- ja valvontatehtäviin.

• Suunnitteluohjelmat CADs, MagiCad ja Dialux ovat tuttuja sekä osaat tietomallinnuksen perusteet. Tunnet monipuolisesti myös sähkö- ja telejärjestelmiä, mahdollisesti Dali ja KNX:kin ovat sinulle tuttuja.


Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme torstaihin 29.4.2021 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonjohtaja Arto Viljamäki p. 050 337 7250.

Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihimme.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa käyttää myös muita tehtäviä täytettäessä. *


LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?

Muistathan klikata "Tallenna" ladattuasi liitetiedoston koneeltasi (Choose file).

CV
Vapaamuotoinen hakemus