Zekki-edustajia Poriin ja Jyväskylään

Haemme nyt Diakiin Nuorten digitaaliset tukipolut -3X10D -hankkeeseen 

Zekki-edustajia (Pori: 2 paikkaa, Jyväskylä: 2 paikkaa) 

osa-aikaiseen (50 %) tehtävään ajalle 1.11.2022-28.2.2023. 

Diakonia-ammattikorkeakoulun Nuorten digitaaliset tukipolut - 3X10D -hankkeessa kehitetään nuorille suunnattua digitaalista tukipalvelua Zekkiä. Zekki-palvelun tavoitteena on, että nuoret saisivat helpommin tietoa omasta hyvinvoinnistaan ja löytäisivät tilanteeseensa sopivaa tukea. Tammikuussa 2021 julkaistun palvelun viestintää, markkinointia ja jatkokehitystä varten hankkeeseen haetaan nyt nelihenkistä 18-25-vuotiaista nuorista koostuvaa kehittäjäryhmää. Työ tehdään etätyönä.  

Zekin edustajana tehtäviisi kuuluu Zekki-digipalvelun markkinointi sekä seuraavan kehitysversion testauttaminen nuorilla ja palvelun käyttökokemuksien kerääminen haastatteluilla. Vastaat työparisi kanssa fyysisen Zekki-materiaalin levittämisestä alueellasi sekä palvelun esittelystä alueesi nuorille ja kiinnostuneille tahoille. Tavoitteenasi on viestiä ja markkinoida palvelua sekä kehittää sitä yhdessä muun tiimin kanssa. Lisäksi kasvatat nuorten tietämystä hyvinvoinnista ja saat nuoret hyödyntämään Zekkiä hyvinvoinnin tukena. Päivität Zekin somea nuoria puhuttelevalla tavalla yhdessä työparisi sekä muun tiimin kanssa ideoiden.   

Työssä tarvitset ennen kaikkea rohkeaa heittäytymistä ja esiintymiskykyjä – et liiaksi jännitä ihmisten edessä puhumista. Nautit uusien ihmisten tapaamisesta ja verkostoitumisesta. Oman ajan hallinta ja itsensä johtaminen eivät ole sinulle pelkästään käsitteinä tuttuja, vaan noudatat niitä omassa elämässäsi. Tärkeää myös on, että koet nuorten hyvinvoinnin teeman tärkeäksi ja inspiroidut mahdollisuudesta edistää työsi kautta nuorten hyvinvointia. Tarvitset työssäsi myös hyviä tiimityötaitoja, positiivista asennetta sekä halua kokeilla ja tehdä uutta. Jalkaudut sujuvasti ihmisten pariin ja omaat vaadittavat taidot etäyhteyksien ylläpitämiseen muun tiimin kanssa. Kokemus ryhmänohjauksesta on sinulle eduksi, mutta ei välttämätöntä. 

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä kehittyvässä valtakunnallisessa korkeakoulutyöympäristössä, jossa työskentelee sitoutuneita asiantuntijoita ja maailmanparantajia. Menestyksesi tueksi tarjoamme innostuneen ja ammattitaitoisen organisaatiomme tuen ja hyvän perehdytyksen.  

Täytä tietosi ja lyhyt hakemuksesi kirjallisesti meidän rekrytointijärjestelmään viimeistään 9.10. ja linkkaa mukaan videohakemus, (esim. YouTube-kanavallesi tai muuhun pilvipalveluun), jossa kerrot: 

  • Miksi olet kiinnostunut tästä työtehtävästä? 

  • Minkälaista osaamista toisit mukanasi? 

  • Millä tavalla haluaisit viedä viestiä Zekistä eteenpäin?  

Lisätietoja antaa projektipäällikkö Reija Paananen, p. 040 508 4294, sähköposti reija.paananen@diak.fi.


Yhteystiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero (yksityinen) *
Sähköpostiosoite *
Olen kiinnostunut työskentelemään:


Hakijan perustiedot

Syntymäaika (pp.kk.vvvv) *
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Sukupuoli *


Kansalaisuus *
Tutkinnot ja koulutukset
Muuta kirjatessasi opintoviikot opintopisteiksi.
Suoritetut tutkinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Suorituspvm (pp.kk.vvvv) Suorituksen laajuus op Oppilaitos Suoritusmaa
Muuta kirjatessasi opintoviikot opintopisteiksi.
Muut koulutukset
Koulutuksen nimi Suorituspvm (pp.kk.vvvv) Suoritettu laajuus op Koulutuksen järjestäjä
Työsuhdehistoria

Aiemmat työsuhteet

Työnantaja Tehtävänimike Työsuhde alkoi (pvm) Työsuhde päättyi (pvm) Nykyinen voimassa oleva työsuhde Työskentelyn kesto Työtehtävät
Aikaisempi työkokemus alalla
Esimieskokemus

Haettavaan tehtävään liittyvät kysymykset

Kerro lisää työkokemuksestasi, koulutuksestasi sekä itsestäsi. Kerro myös miksi haet juuri tätä tehtävää.
Milloin voit aloittaa tehtävässä?
Palkkatoive
Liitteet: CV ja mahdollinen hakemuskirje
Mistä sait tiedon työpaikasta ?