Haluatko mukaan tiimiin, joka auttaa pitämään taloyhtiöt kunnossa?

Haemme KIINTEISTÖNHOITAJAA Ouluun

Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävät, jotka hoituvat sinulta vakaalla ammattitaidolla.

Työ sisältää sisätöiden lisäksi jonkin verran ulkoalueiden hoitoa varsinkin talviaikaan, jolloin töitä on tarjolla myös iltaisin ja öisin. Työaika sijoittuu klo 7-16 välille, mutta olet tarvittaessa valmis päivystykseen. 

Mitä toivomme sinulta? Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, ajokorttia ja aiempaa kokemusta taloteknisestä kiinteistönhoidosta. Työ on itsenäistä, joten osaat kantaa vastuuta omasta tekemisestä ja priorisoida työtehtäviä.

Miksi meille kannattaa tulla töihin? Syitä liittyä joukkomme on useampia. Ensinnäkin meillä on tarjolla vakituinen ja kokoaikainen työ. Teemme töitä rennosti, mutta tosissaan hyvällä asenteella. Vaikka työsi on itsenäistä, esimies ja työkaverit ovat tukenasi joka päivä. Voit työlläsi vaikuttaa ihmisten asumisviihtyvyyteen ja -turvallisuuteen.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen pikimmiten, kuitenkin viimeistään 8.12. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kysyttävää? Teemu Runtti kertoo tehtävästä mielellään lisää. Teemun tavoitat numerosta 010 420 8002.

Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 100 M€ ja se toimii nyt yli 1300 Kotikatulaisen voimin pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Pirkanmaalla, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa. Konserniin kuuluu myös ­LVISA-palveluja tarjoava Cateva Oy.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot