PALVELUASIANTUNTIJA

A-Katsastus Group on Suomen johtava ajoneuvojen katsastus-, kuntotarkastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoava toimija. Palveluvalikoima kattaa A-Katsastuksen katsastuspalvelujen lisäksi myös Ajovarman kuljettajantutkintopalvelut ja tieliikenteen lupapalvelut, autotarvikkeiden myynnin, SVT:n vahinkotarkastukset, A-Test & Consultingin testauspalvelut ja korjaamolaitehuollot sekä  InCarin vauriokorjaamo- ja huoltopalvelut. A-Katsastus Groupilla on 1300 työntekijää yli  200:ssa toimipisteessä Suomessa. www.a-katsastus.com

A-Katsastus Group is Finland’s leading provider of vehicle inspection, trade-in inspection and registration services.In addition to inspection services, the group’s range of services also includes driver examination services and road traffic licensing services, sales of car accessories, SVT damage inspections, A-Test & Consulting testing services, repair shop equipment maintenance, and InCar collision repair and maintenance services. A-Katsastus Group has a total of around 1,300 employees at over 200 outlets in Finland. www.a-katsastus.com

Etsimme nyt uudistettuun asiakaspalvelukeskukseemme

PALVELUASIANTUNTIJAA

Tehtävänkuvaan kuuluu autoilijoiden eri palvelu- ja vahinkotapahtumien haltuunotto ja neuvonta. Tehtävässä pääset mukaan kehittämään monipuolisten toimeksiantajiemme ja A-Katsastus-konsernin omien liiketoimintayksiköiden asiakaspalvelukokonaisuuksia.


Työtehtävät koostuvat monipuolisista palvelutapahtumista ja erilaisista palvelukokonaisuuksista puhelimitse, sähköpostitse ja chatin välityksellä. Pääset myös tarvittaessa osallistumaan erilaisiin projektitöihin.


Toivomme, että sinä:
- olet asiakaslähtöinen ja palveluhenkinen
- haluat kehittyä auto- ja vakuutusalan palvelutarpeiden moniosaajaksi
- omaat hyvät IT-taidot

Työtehtävän hoitamisessa vakuutusalan ja/tai autoalan asiakaspalvelukokemus katsotaan eduksi.


Tarjoamme sinulle:
Meillä pääset työskentelemään rennossa ja mukavassa porukassa, jossa töitä tehdään toinen toistamme tukien hyvässä työilmapiirissä. Pääset osaksi tiimiä, jossa asioista päätetään yhdessä ja jokaisen mielipiteellä on merkitystä. Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkan lisäksi konsernin henkilöstöedut, kuten lounasedun ja hierontaedun.

Työaika muodostuu tällä hetkellä joustavasta 2-vuorotyöstä, painottuen päivävuoroon. Haemme työtehtävään ensisijaisesti kokoaikaista henkilöä, mutta myös osa-aikaisuus on mahdollista. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työpaikka sijaitsee A-Katsastus-konsernin pääkonttorilla Helsingin Pitäjänmäellä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Anders Rydman puh. 040 674 6840. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian.

 


Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Koulutustiedot
Ilmoita seuraavaksi hakemasi tehtävän kannalta oleellisimmat koulutukset, aikajärjestyksessä uusin ensin
Koulutus
Tutkintotaso Tutkintonimike Pääaine Oppilaitos Valmistumisvuosi
Muu koulutus ja kurssit
Koulutus/kurssi Suoritusvuosi (xxxx) Lisätiedot
Lisätietoja koulutuksestasi
Ilmoita seuraavaksi hakemasi tehtävän kannalta oleellisin työkokemus, aikajärjestyksessä uusin ensin
Työkokemus
Alkoi (kk/vuosi) Päättyi (kk/vuosi) Tehtävänimike Työnantaja Tehtävien kuvaus
Muu hakemasi tehtävän kannalta olellinen osaaminen
Etsittelyteksti
Kerro itsestäsi (mikäli et halua liittää erillistä hakemusta)
Liitteet
Halutessasi voit liittää erillisen hakemuksen ja CV:n alla olevan Lisää-painikkeen kautta.
CV ja hakemus
Hakemuksesi tallentuu järjestelmäämme, kun painat Lähetä