Majoitusliiketoiminnan lehtori

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian runsaat 11 000 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Haemme joukkoomme
majoitusliiketoiminnan lehtoria
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.11.2020 alkaen.

Työ sisältää opetustehtäviä restonomi AMK- ja yAMK-koulutuksissa, opinnäytetöiden ohjaamista sekä mahdollisesti kaupallisia yrityskoulutuksia, koulutusviennin toimeksiantoja ja osallistumista TKI-hankkeisiin.

Etsimämme henkilö omaa vahvan käytännön työkokemuksen alan esimies- ja johtotehtävistä sekä hallitsee hotelli-, ravintola- ja matkailualan ajantasaisen teoreettisen viitekehyksen. Hän kykeneekin yhdistämään alan käytännön osaamisen akateemiseen tietoperustaan. Erityisesti arvostamme majoitusliiketoiminnan myyntityön johtamisen, digitaalisten kanavien, revenue managementin sekä tunnuslukujen osaamista. Kansainvälinen kokemus alan työtehtävistä katsotaan eduksi.

Etsitty henkilö haluaa kehittää hotelli-, ravintola- ja matkailualan opetussisältöjä ja kokee intohimoa uusien restonomien kouluttamiseen. Haettava lehtori on suunnannäyttäjä, joka hahmottaa alan tulevaisuuden mahdollisuudet, on ennakkoluuloton, kansainvälisesti verkostoitunut, ulospäinsuuntautunut ja operoi sujuvasti englanniksi.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä ylempää korkeakoulututkintoa, vahvaa työelämäkokemusta sekä kykyä opettaa englannin kielellä. Opettajakokemus ammattikorkeakoulusta ja pedagoginen pätevyys lasketaan eduksi.

Tarjoamme merkityksellisen työn dynaamisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä, innostuneen työilmapiirin ja erinomaiset mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja antaa koulutusohjelmajohtaja Risto Karmavuo: risto.karmavuo@haaga-helia.fi, puh. 0400 538 740.

Hae tehtävää viimeistään 25.9.2020 täyttämällä alla oleva lomake. Liitä hakemukseesi CV. Huom! Emme ota vastaan sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Kuva

Syntymäaika *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Sukupuoli *
Kansalaisuus *
Muu kansalaisuus
Maanosa (kansalaisuudeltaan ei-suomalaiset)

Tietosuojaselosteemme mukaisesti henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään ainoastaan tässä selosteessa kuvattuun tarkoitukseen. Täyttämällä ja lähettämällä hakulomakkeen annan luvan käsitellä hakulomakkeessa antamiani tietoja hakuprosessiin liittyen. Tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan tästä.

Hyväksyn, että antamani tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. *

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkinnon suoritusmaa Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Muut merkittävät opinnot ja kurssit

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Erityisosaamisesi hakemaasi tehtävään liittyen
Mistä sait tiedon työpaikasta / Haaga-Heliasta työnantajana?
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Suosittelijat

Opettajan pedagogiset opinnot suoritettu *
Oppilaitos ja suoritusaika (kk/vvvv)
Suoritusaste
Lisätietoja opettajan pedagogisista opinnoista
Voitko opettaa englannin kielellä?

Kielitaito

Tietotekniikkaosaaminen