NUOREMPI ASIANTUNTIJA / HARJOITTELIJA, KIINTEISTÖNPITO, HELSINKI


Haemme joukkoomme henkilöä tuottamaan asiakaslähtöisiä asiantuntija- ja konsulttipalveluita laajenevalle asiakasjoukollemme.


Toimintamme ytimessä on asiakkaan kiinteistöjen ylläpitoprosessien digitalisoiminen ja kehittäminen. Tärkeimpiä tavoitteitamme onkin ohjata, tukea ja kehittää asiakkaidemme kiinteistöjen ylläpidon toteuttamista ja johtamista. Toimintamme perustuu keskeisesti tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa ja heidän odotusten ylittämiseen.


Mitä tarjoamme sinulle?


Olemme Suomen johtava toimija kiinteistöjen ylläpitoprosessien digitalisoimisessa ja kehittämisessä. Täten Granlundilla pääset näkemään kiinteistöalaa laaja-alaisesti ja kehittämään osaamistasi isoin askelin.


Tehtävänkuva määritellään aina tarkemmin henkilön osaamisen, kiinnostuksen ja tilanteen mukaan. Nuoremman asiantuntijan / harjoittelijan roolissa saat vastuuta jo hyvin aikaisessa vaiheessa esimerkiksi huoltokirjaprojektien, ylläpitoprosessien raportoinnin ja tietosisällön tuottamisen saralta. Monet näistä työtehtävistä liittyvät keskeisesti kiinteistöjen ylläpidon tietojärjestelmiin, kuten markkinoiden johtavaan tietojärjestelmään Granlund Manageriin, joka on monella asiakkaallamme aktiivisessa käytössä.


Tarjoamme sinulle innostavan ja nuorekkaan työympäristön, tehokkaat työkalut, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen, asiantuntijajoukkomme tuen sekä kilpailukykyiset edut.


Mitä edellytämme?


Etsimällämme henkilöllä on ammattikorkeakoulututkinto kiinteistö- tai talotekniikan opintosuunnalta tai vastaavaa kokemusta. Voit olla myös opintojesi loppusuoralla oleva näiden alojen opiskelija.


Tehtävä mahdollistaa työskentelyn joustavasti myös opintojen ohessa, jolloin viikoittainen työmäärä voidaan sopia opiskelutilanteesi mukaan.


Entä mitä arvostamme?


Asiakkaiden kanssa työskentely on tai tulee nopeasti olemaan osa työtehtäviäsi, joten asiakaslähtöisyys, palveluasenne ja -halu sekä ratkaisukeskeisyys ovat luonnollinen osa sinua ja tekemistäsi. Lisäksi arvostamme halua laittaa itsesi likoon, kehittyä ammatissasi ja tarttua itsenäisellä otteella tehtäviin sekä vastuisiin, joita nopeasti kasvava liiketoimintamme tarjoaa.


Kokemus kiinteistöjen ylläpidon tietojärjestelmistä lasketaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.


Kiinnostuitko?


Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus palkkatoiveineen kannattaa laittaa hakulomakkeellamme saman tien. Haku päättyy viimeistään
 16.2.2020.


Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Tommi Söderström, etunimi.sukunimi@granlund.fi tai p. 050 330 4374.

 

Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihimme.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Voit täyttää alla olevat kentät tai tallentaa liitetiedostoina CV:si ja hakemuksen.

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Työsuhteen alku (kk.vvvv) Työsuhteen päättyminen (kk.vvvv) Tehtävän sisältö
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Suosittelijat

Muistathan klikata "Tallenna" ladattuasi liitetiedoston koneeltasi (Choose file).

CV
Vapaamuotoinen hakemus

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot