Haemme KIINTEISTÖNHOITAJIA (2 KPL)

Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävät. Kiinteistöt ovat liike- ja toimistorakennuksia pääkaupunkiseudulla. 

Työ sisältää sisätöiden lisäksi jonkin verran ulkoalueiden hoitoa, varsinkin talviaikaan lumitöitä. Työaika sijoittuu klo 7-16 välille, mutta olet tarvittaessa valmis päivystykseen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Olet palveluhenkinen ja tottunut itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja ajokorttia. Koneajotaito on eduksi. Toivomme aikaisempaa kokemusta ja osaamista taloteknisestä kiinteistönhoidosta.

Miksi meille? Kotikadulla pääset työskentelemään mukavien ja osaavien työkavereiden ja esimiehen tuella. Työtäsi tukemaan tarjoamme laadukkaat työvälineet ja -vaatteet. 

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen pikimmiten, kuitenkin viimeistään 22.11.  Lisätietoja tehtävästä antaa ma-pe klo 9-13 Jari Nyman 040 821 0159.

Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 100 M€ ja se toimii nyt yli 1200 Kotikatulaisen voimin pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Pirkanmaalla, Porissa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa. Konserniin kuuluu myös ­LVISA-palveluja tarjoava Cateva Oy.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Syntymäaika
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot