Haemme KIINTEISTÖNHOITAJIA kesäkaudelle 

Työtehtävät painottuvat ulkoalueiden kunnossapitoon. Päiväsi koostuvat mm. nurmikonleikkuusta ja pienimuotoisista huoltotöistä. Töitä tehdään pääasiassa arkipäivisin klo 7-16 välillä. Työskentelyalue on Keski-Helsinki (esim. Arabia, Pasila, Vallila).

Toivomme kesätyönhakijoilta reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja halua tehdä ruumiillista työtä. Et tarvitse aiempaa kokemusta kiinteistönhuollon tehtävistä, toki pidämme sitä etuna. Perehdytämme sinut tehtäviin ja ergonomisiin työskentelytapoihin.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän kiinteistönhuollon parissa sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon kasvattamiseen osaavien työkaverein tuella. Kesän aikana saat arvokasta työkokemusta ja jalkaa oveen väliin kasvavassa kiinteistöalan yrityksessä. Tule mukaan tekemään kanssamme asiakkaidemme jokaisesta päivästä viihtyisämpi!

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan hakulomakkeen kautta viimeistään 30.4. Toimi kuitenkin pian, koska täytämme kesätyöpaikat maalis-huhtikuun aikana. Kerrothan hakemuksessa mille ajanjaksolle haet kesätöitä.

Mikäli kaipaat lisätietoja, voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla rekry@kh-kiinteistopalvelut.fi

Keski-Helsingin Kiinteistöhuolto Oy on osa Kh-Kiinteistöpalveluita, joka on kasvava ja kehittyvä kiinteistöhuoltoa ja siihen liittyviä oheispalveluita tarjoava konserni. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Jyväskylässä, Oulussa ja Pirkanmaalla työllistäen noin 1000 työntekijää 40 lähiyksikössä. Konsernin liikevaihto on yli 100 m€. Lisätietoja konsernista saat sivulta www.kh-kiinteistopalvelut.fi.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot

Suoritetut luvat

Lupa Järjestäjä Viimeinen voimassaolopvm
Suoritetut muut koulutukset ja opinnot

Ajokorttitiedot

Ajokorttiluokka Voimassa alkaen
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Mahdolliset suosittelijat
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot