Ammattiopisto Spesia järjestää ammatillisia tutkintoja ja koulutusta sekä valmentavaa koulutusta vaativaan erityiseen tukeen oikeutetuille opiskelijoille, sekä huolehtii erityisen tuen kehittämis-, ohjaus- ja tukitehtävistä. Ammattiopisto tarjoaa koulutusta nuorille ja aikuisille, jotka tarvitsevat yksilöllistä tukea opintoihinsa. Koulutustarjonnassa huomioidaan erityisesti fyysisesti vammaiset ja toimintaesteiset sekä kuulovammaiset ja kommunikaatioesteiset.


Haemme


Koulutuspäällikköä 

16.9. alkaen tai sopimuksen mukaan määräaikaiseen työsuhteeseen 31.7.2020 saakka Turun toimipaikkaan vastaamaan opetuksen ja ohjauksen lähiesimiestyöstä.

Koulutuspäällikön vastuualueena on tutkintotavoitteinen koulutus. Edellytämme koulutuspäälliköltä hyviä työyhteisön vuorovaikutustaitoja, suunnittelu- ja organisointitaitoja, kokemusta esimiestehtävistä sekä kykyä tukea henkilöstöä toimintaympäristön muutoksissa. Koulutuspäälliköltä edellytämme kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista ammatillisen erityisopettajan pätevyyttä.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja mielenkiintoisen työn nuorten parissa. Meitä spesialaisia yhdistää ihmislähtöisyys ja aito välittäminen – haluamme mahdollistaa opiskelijoidemme loistamisen elämässään.

Olemme myös rohkeasti eteenpäin katsova ja uudistuva oppimis- ja työympäristö.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme, jossa jokainen saa loistaa!

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan sähköisellä rekrytointilomakkeella 30.8. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Tiina Meriläinen p. 040 728 2547 tiina.merilainen@spesia.fi ja koulutusjohtaja Päivi Laalo-Hokkanen p. 0447650606, paivi.laalo-hokkanen@spesia.fi.

Valitun on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Kelpoisuusvaatimuksissa noudatamme asetusta 986/1998 opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista. Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.


Olet hakemassa työpaikkaa Ammattiopisto Spesiasta. Rekrytoinnin tapahduttua siirtyvät työpaikan saaneen henkilötiedot suoraan työntekijätiedoiksi työsopimukseen ja sähköiseen henkilöstöhallintojärjestelmäämme. Rekrytointiprosessin aikana tietoja pääsevät näkemään vain ne henkilöt, joilla on työtehtäviensä hoitamiseksi siihen oikeus. Rekrytointihaastattelujen aikana tehdään mahdollisia kirjauksia haastattelun aikana esille tulleista asioista. Hakemuksia liitetietoineen säilytetään kuusi kuukautta. Tarkemmat tietosuojaselosteet löytyvät Spesian kotisivuilta.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen (p.k.vvvv) *
Liitteet
Kuva
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Henkilökohtaiset tiedot

Syntymäaika (p.k.vvvv) *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?

Kotiosoite

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Opiskelen vielä / Opiskeluni ovat kesken

Lisätietoa opintoihini liittyen
Muut koulutukset ja opinnot
Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot
Työluvat ja sertifikaatit
Lupa Suorituspvm Myöntäjä Viimeinen voimassaolopäivä
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Ajokorttiluokka

Auto käytettävissä

Muuta
Erityisosaamiset
Suosittelijat
Suosittelijan nimi Suosittelijan titteli Suosittelijan yritys Sähköpostiosoite Puhelinnumero Lisätietoa suosittelijasta
Mistä sait tiedon työpaikastamme?

Palkkamuoto
Palkkatoive €
Palkkatoivomuksen lisätiedot