Digitaalisten palveluiden lehtori (2)

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Haaga-Helian runsaat 11 000 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Haemme Digitaaliset palvelut -osaamisalueelle Helsinkiin
kahta lehtoria
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2021 alkaen.

Opetus-, ohjaus- ja kehittämistehtävät ovat digitaalisten palveluiden aloilla. Tehtävään haetaan henkilöä, joka ymmärtää verkkokauppojen ja digi-palveluiden merkityksen liiketoiminnalle ja hallitsee niitä laaja-alaisesti (esim. innovointi ja konseptointi, tekniikat ja kehittäminen, tuotteistaminen, arviointi). Lisäksi arvostamme osaamista käyttäjäymmärryksestä, vaatimusmäärittelystä, projektityöskentelystä ja sovellusohjelmien hyödyntämisestä. Tehtävään kuuluu perusopetuksen lisäksi opinnäytetöiden ohjaamista ja osallistumista tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan. Osa opetustehtävistä voi olla iltaisin tai viikonloppuisin sekä eri kampuksilla.

Edellytämme alalle soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, alan työkokemusta, pedagogista pätevyyttä tai sen suorittamista sovitussa ajassa ja hyvää englannin kielen taitoa. Eduksi katsotaan hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme merkityksellisen työn dynaamisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä, innostuneen työilmapiirin ja erinomaiset mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja antaa osaamisaluejohtaja Niina Kinnunen, puh. 040 488 7312, parhaiten ma 12.4. klo 12-14, to 15.4 klo 13-15 ja ke 21.4. klo 12-14.

Hae tehtävää viimeistään 25.4.2021. Liitä hakemukseesi CV.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Kuva

Syntymäaika *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Sukupuoli *
Kansalaisuus *
Muu kansalaisuus
Maanosa (kansalaisuudeltaan ei-suomalaiset)

Tietosuojaselosteemme mukaisesti henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään ainoastaan tässä selosteessa kuvattuun tarkoitukseen. Täyttämällä ja lähettämällä hakulomakkeen annan luvan käsitellä hakulomakkeessa antamiani tietoja hakuprosessiin liittyen. Tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan tästä.

Hyväksyn, että antamani tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. *

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkinnon suoritusmaa Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Muut merkittävät opinnot ja kurssit

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Erityisosaamisesi hakemaasi tehtävään liittyen
Mistä sait tiedon työpaikasta / Haaga-Heliasta työnantajana?
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Suosittelijat

Opettajan pedagogiset opinnot suoritettu *
Oppilaitos ja suoritusaika (kk/vvvv)
Suoritusaste
Lisätietoja opettajan pedagogisista opinnoista
Voitko opettaa englannin kielellä?

Kielitaito

Tietotekniikkaosaaminen