Haemme myynti- ja markkinointitiimiimme Social Media and Content Creation Specialistia!

Hydroline Oy on erikoistunut laadukkaiden ja kestävien, vaativaan käyttöön tarkoitettujen hydraulisylintereiden suunnitteluun, valmistukseen ja elinkaaripalveluihin. Olemme alan johtavia yrityksiä Suomessa ja olemme vahvasti myös kansainvälistymässä.Tarjoamme asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa suunniteltuja ja valmistettuja, korkealaatuisia hydraulisylintereitä. Lisätietoja www.hydroline.fi

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti sekä sylinteriliiketoiminnan että huoltoliiketoiminnan tukena! Tehtäviisi kuuluu erilaisen markkinointimateriaalin ja sisällön tuottaminen sekä viestintä. Vastaat erityisesti niin sisäiseen kuin ulkoiseenkin käyttöön tuotettavista video- ja valokuvamateriaaleista.

Odotamme sinulla olevan tehtävään soveltuva koulutus sekä jonkin verran kokemusta digimarkkinoinnista sosiaalisen median kautta sekä digitaalisen sisällön tuottamisesta, erityisesti valokuvien ja videoiden käsittelystä. Työskentely onnistuu sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Teet tiiviisti töitä eri toimintojen kanssa, joten omaat erinomaiset kommunikointi- ja tiimityöskentelytaidot. Olet myös järjestelmällinen ja ongelmanratkaisutaitoinen sekä innovatiivinen kehittämään jo olemassa olevia työskentelytapoja.

Olet tehtävään sopiva henkilö, mikäli olet työpersoonaltasi oma-aloitteinen, aikaansaava ja motivoitunut omaksumaan uusia asioita. Työssäsi olet asiakaslähtöinen ja haluat vaikuttaa omalla työlläsi Hydrolinen asiakkaiden tyytyväisyyteen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen pelikentän ja mahdollisuuden kehittää sekä itseäsi että työtehtävääsi! Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävä sijoittuu tehtaamme yhteyteen Vuorelaan, Siilinjärvelle. Osittainen etätyö on mahdollinen. Raportoit tehtävässä myynti-, markkinointi ja huoltoliiketoimintajohtajallemme Gerton Maurixille.

Kuulostaako tämä sinun urasi seuraavalta mahdollisuudelta?

Haethan tehtävää pikaisesti, kuitenkin viimeistään 31.1.2022 mennessä. Huomioithan, että hakemus ja CV tulee olla englanniksi.


Hakijan perustiedot / Basic information
Sukunimi / Last name *
Etunimet / First names *
Kutsumanimi / Preferred given name
Puhelinnumero / Phone number *
Sähköposti / E-mail *
Käytettävissä alkaen / Available as of *
Hakemusta saa säilyttää (kk) / Application may be stored for (months) *

Tietosuoja / Privacy policy *
Osoitetiedot / Address
Lähiosoite / Street address
Postinumero / Postal code
Postitoimipaikka / City
Haettu tehtävä / Applied vacancy
Kuinka voit hyödyntää taitojasi, tietojasi ja kokemustasi hakemassasi työtehtävässä? / How can you take advantage of your skills, knowledge and experience in the job you are looking for? *
Vapaamuotoinen hakemusteksti hakemaasi tehtävään / Enter your application here *
Liitetiedostot / Attachments

Palkkatoive (€/kk tai €/h) / Salary request (€/month or €/hour)
Palkkatoivomuksen lisätiedot / Additional information regarding salary request