Matkailualan vastuullisen liiketoiminnan lehtori

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Haaga-Helian runsaat 11 000 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Haemme Haagan restonomikampukselle
matkailualan vastuullisen liiketoiminnan lehtoria
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2021 alkaen.

Työ sisältää kestävän matkailun ja vastuullisen liiketoiminnan opetustehtäviä ja opinnäytetöiden ohjaamista restonomi AMK- ja YAMK-koulutuksissa pääsääntöisesti Haagan, mutta myös Porvoon kampuksella. Lisäksi tehtävänkuvaan saattaa myöhemmin kuulua mm. yrityskoulutuksia, koulutusviennin toimeksiantoja sekä osallistumista TKI-hanketoimintaan.

Etsimämme henkilö omaa monipuolisen työkokemuksen matkailukohteiden ja -yritysten menestyksellisistä kehittämistehtävistä ja hän ymmärtää, niin kotimaisten kuin kansainvälisten, asiakasprofiilien toiveet, tarpeet ja ostokäyttäytymisen. Arvostamme erityisesti digitaalisten ekosysteemien ja asiakaspolkujen ymmärtämistä. Henkilöllä on vahva käytännön työkokemus alan johto- ja asiantuntijatehtävistä ja hän hallitsee hotelli-, ravintola- ja matkailualan ajantasaisen teoreettisen viitekehyksen. 

Haettava henkilö haluaa olla mukana kehittämässä uusia opetussisältöjä, ja hän kokee restonomi-opiskelijoiden työelämävalmiuksien kouluttamisen olevan lähellä sydäntään. Hän on rohkea suunnannäyttäjä, joka hahmottaa tulevaisuuden mahdollisuudet kestävän matkailun ja vastuullisen liiketoiminnan saralla, on kansainvälisesti verkostoitunut ja operoi sujuvasti englanniksi. Kansainvälinen kokemus alan työtehtävistä katsotaan eduksi.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, vahvaa alan työelämäkokemusta, pedagogista pätevyyttä tai sen suorittamista sovitussa ajassa sekä kykyä opettaa englannin kielellä. Opettajakokemus ammattikorkeakoulusta lasketaan eduksi.

Tarjoamme merkityksellisen työn dynaamisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä, innostuneen työilmapiirin ja erinomaiset mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja antaa matkailun osaamisaluejohtaja Kiti Häkkinen, puh. +358 40 488 7425 / kiti.hakkinen@haaga-helia.fi.

Hae tehtävää viimeistään 23.5.2021. Liitä hakemukseesi CV. Huom! Emme vastaanota sähköpostitse tulleita hakemuksia.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Kuva

Syntymäaika *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Sukupuoli *
Kansalaisuus *
Muu kansalaisuus
Maanosa (kansalaisuudeltaan ei-suomalaiset)

Tietosuojaselosteemme mukaisesti henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään ainoastaan tässä selosteessa kuvattuun tarkoitukseen. Täyttämällä ja lähettämällä hakulomakkeen annan luvan käsitellä hakulomakkeessa antamiani tietoja hakuprosessiin liittyen. Tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan tästä.

Hyväksyn, että antamani tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. *

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkinnon suoritusmaa Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Muut merkittävät opinnot ja kurssit

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Erityisosaamisesi hakemaasi tehtävään liittyen
Mistä sait tiedon työpaikasta / Haaga-Heliasta työnantajana?
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Suosittelijat

Opettajan pedagogiset opinnot suoritettu *
Oppilaitos ja suoritusaika (kk/vvvv)
Suoritusaste
Lisätietoja opettajan pedagogisista opinnoista
Voitko opettaa englannin kielellä?

Kielitaito

Tietotekniikkaosaaminen