Haemme,

neljää (4) kesätyöntekijää viheralueiden hoitoon Espooseen

Hoidamme asuinkiinteistöjen viheralueita sekä tarkastamme ja kunnostamme myös leikkikenttiä. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista, ajoittain kiireistä. Työtehtäviin kuuluvat viheralueiden hoitotyöt, kitkeminen, pensaiden leikkuut, kausikasvien hoito ja kastelut. Teemme myös pienimuotoista viherrakentamista ja viheralueiden kunnostuksia.

Työn hoitaminen edellyttää tiimityötaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.  Toivomme, että sinulla on aikaisempaa viheralan kokemusta tai soveltuva koulutus. Myös alalle opiskelevat huomioidaan. Tärkeintä on kuitenkin tahto tehdä, kaikkiin tehtäviin perehdytetään. Voimassa oleva kasvinsuojelututkinto ja työturvallisuuskortti ovat eduksesi.

B-ajokortti on pakollinen. Liikumme kohteisiin pakettiautoilla. Tarvittaessa kykenet ajamaan myös kiinteistöhuoltotraktoria ja päältä ajettavaa nurmikonleikkuukonetta.

Vihertyökausi kestää huhtikuusta marraskuuhun ja työsuhde sijoittuu tälle välille. Työ on kokoaikaista, työaika on arkisin klo.7-15 Työt aloitetaan varikoltamme Espoon Nihtisillasta.

Olisiko tässä sinulle kesätyö? Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian, 14.3.2021 Toimi kuitenkin nopeasti, sillä tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Äärynen p. 040 451 7757

Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 260 M€ ja se toimii noin 2900 Kotikatulaisen voimin. Kotikatu ja PHM Group (Porvoon Huoltomiehet) yhdistyivät syyskuussa 2020

 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot