Haemme motivoituneita kiinteistönhoitajaksi haluavia koulutusohjelmaan, jossa on tavoitteena kiinteistönhoitajan ammatti. Koulutus toteutetaan yhdessä Työtehoseuran, ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa.

Tehtävän kuvaus

Työssäsi kiinteistönhoitajana huolehdit kiinteistöjen monipuolisista kiinteistönhoitotehtävistä. Työnkuvaan kuuluu kiinteistöjen kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävät sekä ulkoalueiden hoitoa.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kiinteistönhoitoalasta, vaan koulutukseen voivat hakea kaikki, joilla on motivaatiota oppia ja työskennellä kiinteistönhoitoalalla. Lisäksi edellytämme välttävää suomen kielen taitoa, hyvää fyysistä kuntoa, halua sitoutua työhön, oma-aloitteisuutta ja hyviä tiimityötaitoja.

Koulutuksen tiedot

Koulutus on tarkoitettu täysi-ikäisille työttömille tai työttömyysuhan alla oleville työnhakijoille. Koulutus (30.9.-31.2019) koostuu Työtehoseuran tiloissa Vantaalla osoitteessa Sarkatie 1 pidettävästä noin viiden viikon koulutusjaksosta sekä n. 10 viikon työssäoppimisjakosta Kotikadun kohteissa Espoossa ja Helsingissä. Koulutus jatkuu oppisopimuskoulutuksena tammikuussa 2020, sisältäen oman osaamisesi mukaan 2-5 lähipäivää kuukaudessa, jolloin olet työsuhteessa Kotikadulle. Tavoitteena on tutkinto noin 1,5 vuodessa.

Miksi hakea kiinteistönhoitajan rekrytoivaan koulutusohjelmaan?

  • Sinusta kehittyy kiinteistönhoidon ammattilainen koulutuksen ja työharjoittelun kautta
  • Suoritat puhtaus- ja kiinteistönhoitopalvelualan perustutkinnon
  • Saat viiden viikon kattavan koulutuksen
  • Saat monipuolista ohjausta työssäoppimisjakson aikana kokeneilta työkavereilta
  • Tavoitteena vakituinen työsuhde Kotikadulle oppisopimuskoulutuksen jälkeen

Koulutukseen hakeminen

Rekrytointikoulutukseen haku on kaksivaiheinen

  1. Täytä TE-toimiston sivuilla www.te-palvelut.fi oleva sähköinen lomake (Haussa oleva työvoimakoulutus ja sanahakuna toimii koulutuksen numero 687343). Tämän hakemuksen perusteella tehdään hakijavalinnat.
  2. Täytä Kotikadun sähköinen hakulomake 15.9. mennessä.

Lisätiedot
Mikäli kaipaat lisätietoja työtehtävistä tai Kotikadusta työnantajana, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@kotikatu.fi.

Lisätietoja koulutuksesta antavat opintosihteeri Mia Tokkari, 044 7143 722, mia.tokkari@tts.fi
sekä vastaava kouluttaja: Mika Vattuniemi, 050 4712 257, mika.vattuniemi@tts.fi

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen ajan taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta Koulutusneuvonnasta, ma-pe klo 9-16.15 puh. 0295 020 702 tai sähköpostitse koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 100 M€ ja se toimii nyt yli 1100 Kotikatulaisen voimin pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Jyväskylässä ja Oulussa.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumislinja Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot

Ajokorttitiedot

Voimassa alkaen Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen