Kuljettajantutkintojen vastaanottajan haku

A-Katsastus Group on Suomen johtava ajoneuvojen katsastus-, kuntotarkastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoava toimija. Palveluvalikoima kattaa A-Katsastuksen katsastuspalvelujen lisäksi myös Ajovarman kuljettajantutkintopalvelut ja tieliikenteen lupapalvelut, autotarvikkeiden myynnin, SVT:n vahinkotarkastukset, A-Test & Consultingin testauspalvelut ja korjaamolaitehuollot sekä  InCarin vauriokorjaamo- ja huoltopalvelut. A-Katsastus Groupilla on 1300 työntekijää yli  200:ssa toimipisteessä Suomessa. www.a-katsastus.com

A-Katsastus Group is Finland’s leading provider of vehicle inspection, trade-in inspection and registration services.In addition to inspection services, the group’s range of services also includes driver examination services and road traffic licensing services, sales of car accessories, SVT damage inspections, A-Test & Consulting testing services, repair shop equipment maintenance, and InCar collision repair and maintenance services. A-Katsastus Group has a total of around 1,300 employees at over 200 outlets in Finland. www.a-katsastus.com

Ajovarma etsii pääkaupunkiseudulle KULJETTAJATUTKINTOJEN VASTAANOTTAJIA

Etsimme nyt uusia, asiakaspalveluhenkisiä kuljettajatutkintojen vastaanottajia Helsinkiin, Vantaalle ja Espooseen. Työsi sisältää monipuolisesti erilaisten ajotutkintojen vastaanottoa.

Tarjoamme sinulle

Meille on tärkeää, että meillä viihdytään ja panostammekin työtyytyväisyyden lisäksi työntekijöidemme koulutukseen sekä ammattiosaamiseen. Tukenasi on myös osaava tiimi. Monipuoliset tehtävät ja kehittymismahdollisuudet tuovat mielekkyyttä ja vaihtelua työpäivääsi. Tarjoamme lisäksi ison talon henkilöstöedut sekä mukavan työyhteisön. Työajat sijoittuvat toimistoaikoihin ja arkipäiviin.

 

Odotamme sinulta

Olet suorittanut liikenneopettajan erikoisammattitutkinnon ja sinulla on liikenneopettajalupa, joka on ollut voimassa vähintään kaksi vuotta. Vaihtoehtoisesti sinulla on voimassaoleva liikenneopettajalupa, joka on myönnetty ennen 1.8.2010. Moottoripyörän ja raskaiden luokkien ajo-oikeudet katsotaan eduksi.

Olethan joustava ja luonteva asiakaspalvelija ja pidät tiimityöskentelystä. Tehtävässä tarvitaan myös englannin kielen taitoa.

Tehtävät täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi pian! Mainitsethan hakemuksessasi millä paikkakunnalla haluaisit työskennellä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.

Lisätietoja saat tutkintoesimies Kirsi Tiaiselta, kirsi.tiainen@ajovarma.fiSukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Haetun työtehtävän tiedot
Tehtävänimike

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Koulutustiedot
Ilmoita seuraavaksi hakemasi tehtävän kannalta oleellisimmat koulutukset, aikajärjestyksessä uusin ensin
Koulutus
Tutkintotaso Tutkintonimike Pääaine Oppilaitos Valmistumisvuosi
Muu koulutus ja kurssit
Koulutus/kurssi Suoritusvuosi (xxxx) Lisätiedot
Lisätietoja koulutuksestasi
Ilmoita seuraavaksi hakemasi tehtävän kannalta oleellisin työkokemus, aikajärjestyksessä uusin ensin
Työkokemus
Alkoi (kk/vuosi) Päättyi (kk/vuosi) Tehtävänimike Työnantaja Tehtävien kuvaus
Muu hakemasi tehtävän kannalta olellinen osaaminen
Etsittelyteksti
Kerro itsestäsi (mikäli et halua liittää erillistä hakemusta)
Liitteet
Halutessasi voit liittää erillisen hakemuksen ja CV:n alla olevan Lisää-painikkeen kautta.
CV ja hakemus
Hakemuksesi tallentuu järjestelmäämme, kun painat Lähetä