Shift Manager, Helsinki-Vantaa

SSP Finland tarjoaa kahvila-, ravintola-, myymälä-, lounge, VIP- ja kongressipalveluja matkustusympäristössä. Toimimme Helsinki-Vantaan, Turun, Rovaniemen ja Oulun lentoasemilla sekä Helsingin keskustassa ja työllistämme 200 henkilöä. Tarjoamme asiakkaillemme mieleenpainuvia ruoka- ja juomaelämyksiä ja omien brändiemme lisäksi toimimme franchise-yrittäjänä WHSmith, O’Learys ja Starbucks-konsepteille. Olemme osa SSP Groupia, joka on maailman johtava ravintolapalveluiden tarjoaja liikenteen vilkkaimmissa solmukohdissa, lentoasemilla ja rautatieasemilla yli 35 eri maassa.

Haemme Shift Managereita kahviloihin ja kioskeihin

Oletko aina halunnut työskennellä kansainvälisessä ilmapiirissä ja olla mukana luomassa matkustajille maailman luokan palveluita? Etsimme nyt joukkoomme energisiä ja kannustavia Shift Managereita kahviloihimme ja kioskeihimme Helsinki-Vantaan lentosemalle

Shift Managerina vastaat vuoron johtamisesta ja liiketoiminnasta sekä päivittäisistä esihenkilötehtävistä, kuten tilausten ja tilitysten tekeminen, sekä inventaarion laskeminen. Toimit yhteistyössä yksikön päällikön kanssa ja raportoit hänelle. Varmistat, että vuorossa toimitaan annettujen standardien mukaan ja luot parhaat edellytykset tiimin onnistumiseen. Shift Managerina toimit osana tiimiä asiakkaita palvellen ja varmistat vuorossasi asiakastyytyväisyyden laadun.

Työssä onnistumiseen edellyttää sinulta hyviä sosiaalisia taitoja, positiivista ja innostavaa asennetta, vastuunottokykyä sekä halua onnistua ja oppia. Sinun ei tarvitse olla alan rautainen ammattilainen, me panostamme perehdytykseesi ja varmistamme suoriutumisesi työssäsi. Menestyäksesi työssäsi tarvitset kuitenkin kokemusta ravintola-alalta ja aiempaa kokemusta esihenkilönä toimimisesta. 

Jos koet, että haluat työskennellä muuttuvassa ympäristössä ja olla luomassa erinomaisia asiakaskohtaamisia, hae meille töihin.

Työskentelemme vauhdikkaasti ja ketterästi. Meillä on mukava työyhteisö, jossa panostetaan ihmisten hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Olemme ylpeitä tiimistämme ja tuloksistamme ja rohkeita kohtaamaan uusia tilanteita. Arvomme inspiroivat meitä kaikkia luomaan positiivisen yrityskulttuurin ja yhteisön, jossa tunnemme, että meitä arvostetaan, välitämme toinen toisistamme sekä asiakkaistamme. Arvomme ovat: We are One Team, We are Results Focussed, We All Make a Difference, We are Bold, We Celebrate Success. 

Tutustu meihin tarkemmin: www.sspfinland.fi, www.foodtravelexperts.com

Hae tehtävään mahdollisimman pian allaolevalla lomakkeella. Voit täydentää lomakkeen soveltuvin osin siltä osin kun se on järkevää. Meitä kiinnostaa eniten millaisena koet esihenkilön työn. Kerrothan avoimessa kentässä ("miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme") miksi koet avoinna olevan paikan ja SSP:n kiinnostavana, miten loistat esihenkilönä ja miten luot parhaita edellytyksiä tiimin onnistumiselle!

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Sakko, Operations Manager, puh. +358 40 727 8378, keskiviikkona 12.1.2022 klo 11-13 välillä, perjantaina 14.1.2022 klo 9-11 välillä tai keskiviikkona 19.1.2022 klo 12-14 välillä.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (aika kuukausina)

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot
Tutkintoaste (FI) Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Suoritetut sertifikaatit sekä muut koulutukset ja opinnot
Sertifikaatti/koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot
Työkokemus
Yritys/työnantaja Tehtävä/ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Muuta
Erityisosaamiset
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus