Haemme toimeliasta työhön osallistuvaa

TYÖNJOHTAJAA vastaamaan tiimisi toiminnasta ja päivittäisestä työnjohtamisesta Järvenpään alueella.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tiimisi ja asiakkaiden kanssa. Pidät huolen tiimistä ja sen osaamisesta sekä koordinoit henkilöstön työresurssit, jotta päivittäiset työt tehdään laadukkaasti asiakasta kuunnellen. Meillä työnjohtaja osallistuu myös päivittäiseen kentällä tapahtuvaan työskentelyyn esim. liputusten sekä lumitöidenkin osalta, tarvittaessa tehtävät suoritetaan myös ylityönä.

Toivomme sinulta oma-aloitteellisuutta, korkeaa työmoraalia, kokemusta taloteknisestä kiinteistönhoidosta, lvi-alan tuntemusta, reipasta asennetta sekä halua tarttua erilaisiin työtehtäviin. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä, mutta se katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaidemme päivittäiseen elämään luomalla viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön. Tukenasi ovat osaavat työkaverit ja suuren yrityksen resurssit. Tule mukaan tekemään kanssamme asiakkaidemme jokaisesta päivästä viihtyisämpi!

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen pikimmiten, viimeistään 30.4. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa Piritta Varjalehto, piritta.varjalehto@kotikatu.fi

Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 260 M€ ja se toimii noin 2900 Kotikatulaisen voimin. Kotikatu ja PHM Group (Porvoon Huoltomiehet) yhdistyivät syyskuussa 2020.

 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot