Haemme Antell-ravintolaan Kirkkonummelle kokkia

Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja noin sadassa ravintolassa ja kahvilassa ympäri Suomen. Meille antellilaisille hyvä maku on kaikki kaikessa – jo vuodesta 1880 saakka. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee yli 500 osaavaa ammattilaista, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli 49,4 MEUR.
Antell tekee aidosti hyvää.

”Me antellilaiset olemme oma-aloitteisten ammattilaisten työyhteisö. Meillä on ainutlaatuinen yrityskulttuuri, jonka lähtökohta on, että työntekijöihin luotetaan ja vastuu jaetaan mahdollisimman lähelle asiakasta.”

Haemme Kirkkonummella sijaitsevaan henkilöstöravintolaamme oma-aloitteista, innostunutta ja ennen kaikkea idearikasta kokkia vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Toimit sujuvasti osana tiimiämme, pystyen myös itsenäiseen työskentelyyn ja kädenjälkesi täyttää tämän päivän vaatimukset.  Työtehtäviin kuuluu henkilöstöravintolan ruoanvalmistustehtävät, asiakaspalvelu grillipisteessä ja linjastossa. Näiden lisäksi huolehdit keittiön rutiineista eli puhtaanapidosta, astiahuollosta, omavalvonnasta ja tarvittaessa tavaran tilauksista. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkeen klo 6-16.15 välille, mutta toivomme joustavuutta tilanteen niin vaatiessa.

Toivomme, että sinulla on vahva ammattiosaaminen, ratkaisukeskeinen asenne ja ymmärrystä asiakaspalvelun tärkeydestä. Osaat huomioida yleisimmät allergiat sekä erityisruokavaliot ja seuraat mielelläsi alan trendejä. Innostut kehittämään tuotteita asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Huolehdit osaltasi ruoan hyvästä laadusta unohtamatta oleellisinta, eli makua. Toivomme, että sinulla on suurtalouskokin koulutus ja palvelet myös englannin kielellä sekä hallitset suomen kielen kirjallisesti ja suullisesti. Edellytämme hygieniapassia.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle työhyvinvointiin panostavan työyhteisön ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavaa Antell-perhettä.

Työ alkaa elokuussa sopimuksen mukaan

Kiinnostuitko? Täytä alla oleva sähköinen hakemus 21.7.2019 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa ravintolapäällikkö Johanna Myllyniemi arkisin klo 13-14 p. 0207702205.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi *
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemustani saa säilyttää muita hakuja varten (kk) *
Kuva
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut merkittävät suorittamani alan kurssit ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Muu osaaminen

Muut suoritetut kurssit ja pätevyydet
MS Officen hallinta
Muut IT-taidot
Kielitaito: englanti
Kielitaito: ruotsi
Kielitaito: saksa
Kielitaito: ranska
Kielitaito: venäjä
Muu kielitaito
Erityisosaaminen
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Esimieskokemus
Suurtalouskeittiökokemus
A´la Carte/edustuskeittiökokemus
Tarjoilu- tai kassakokemus
Edustustarjoilukokemus
Anniskelukokemus
Siivousalan kokemus
Oletko aiemmin ollut Antell-konsernin palveluksessa?

Toimipiste, työtehtävä ja ajankohta
Muuta
Miksi juuri sinut pitäisi valita yrityksemme palvelukseen ja tähän tehtävään? *
Suosittelijat yhteystietoineen
Palkkatoivomus (euroa/kk)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Lisätietoja