Sytytkö hyvästä asiakaspalvelusta? Pysyykö sinulla langat käsissä tiukemmissakin tilanteissa. Mahtavaa!  Jatka lukemista sillä saatat olla etsimämme toimistosihteeri!

Haemme palveluhenkistä

TOIMISTOSIHTEERIÄ

Toimistosihteerinä pääasiallinen työtehtäväsi on kiinteistöhoitoalaan liittyvien palvelujen laskutus. Tehtäviin kuuluu myynti- ja ostolaskujen käsittely sekä laskureklamaatioiden hoitaminen puhelimitse ja sähköpostitse. Työ pitää sisällään myös muita yksikön toimintaan liittyviä tehtäviä, kuten työnjohdon avustavat tehtävät, asiakkaiden järjestelmien ylläpitoa sekä asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse. Työpaikka sijaitsee Konalassa.  

Tehtävään etsitään tarkkaa, vastuuntuntoista ja hyvät kommunikaatiotaidot omaavaa henkilöä, joka pystyy toimimaan myös kiireessä ja pyörittämään samanaikaisesti useita tehtäviä. Sinulla on hyvät IT-taidot ja opit uusia järjestelmiä helposti. Tehtävässä onnistumisen kannalta on eduksi, jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta kiinteistönhoitoalasta ja siihen liittyvästä laskutuksesta.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mukavan ja kannustavan työilmapiirin sekä mielenkiintoisia työtehtäviä kiinteistönhuollon asiakaspalvelussa.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan hakulomakkeen kautta viimeistään 8.12. Toimithan kuitenkin nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kaipaat lisätietoja, voit olla yhteydessä Pasi Laitilaan. Pasin tavoitat parhaiten sähköpostilla osoitteella pasi.laitila@kotikatu.fi.

Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 100 M€ ja se toimii nyt yli 1300 Kotikatulaisen voimin pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Pirkanmaalla, Porissa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa. Konserniin kuuluu myös ­LVISA-palveluja tarjoava Cateva Oy.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot