Automaatioasentajia Ouluun

Toimintamme laajentuessa haemme joukkoomme Oulun alueelle

AUTOMAATIOASENTAJIA

Tehtävänäsi on hoitaa rakennusautomaatiotyöt uudiskohteissamme. Lisäksi odotamme sinulta joukkuepelaajan otetta ryhmässämme.

Olet rakennusautomaation ammattilainen, jolla on mutkaton työskentelyote ja halu tehdä asioita paremmin tai nuori alan koulun käynyt hyvän työskentelyasenteen omaava henkilö, joka haluaa oppia uusinta asennustekniikkaa. Eduksi katsomme, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta alalta ja työturvallisuus on sinulle toimintatapa.

Odotamme sinulta:

  • Tehtävään sopivaa taloteknistä koulutusta. Haluat oppia uutta ja kehittää itseäsi monipuolisten työtehtävien kautta. Olet kokenut talotekniikan ammattilainen, joka on valmis hyppäämään mukaan arolaiseen kulttuuriin ja toimintamalleihin.
  • Sovellusohjelmointi osaaminen katsotaan eduksi

     

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää toimintaamme yhdessä. Työturvallisuus on meille tärkeää ja käytössäsi ovat aina laadukkaat ja turvalliset työvälineet. Arolaisena sinulla on käytössäsi myös monipuoliset henkilöstöedut ja mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen.

Jos kiinnostuksesi heräsi, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Lisätietoa tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Urpo Väisänen p. 050 501 7023 ,urpo.vaisanen@arosystems.fi.

Lähetäthän hakemuksesi Aro Systemsin www-sivujen kautta viimeistään 31.1.2021. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo rekrytoinnin aikana.

Aro Systems Oy on Suomen johtavia talotekniikan asiantuntija- ja palveluyhtiöitä 66 vuoden kokemuksella. Perheyhtiömme palvelut kattavat talotekniikan urakointipalvelut uudis- ja saneerauskohteissa sekä talotekniset huoltopalvelut. Toimimme pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen ja Oulun talousalueilla.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Suoritetut kortit

Suoritettu kortti Muu, mikä Viimeinen voimassaolopvm

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme?
Muuta
Erityisosaamiset
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot