Haemme joukkoomme KIINTEISTÖNHOITAJAA

Monipuoliseen työnkuvaan kuuluu kausiluonteiset ulkotyöt, nurmikonleikkuusta lumitöihin. Tehtäviin kuuluu lisäksi pienimuotoiset korjaus-, huolto- ja asennustyöt. Töitä tehdään arkisin klo 7-15, mutta varsinkin talviaikaan myös ilta- ja viikonlopputyöt ovat mahdollisia. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Kohteet sijaitsevat pääosin Kallio-Sörnäinen-Vallila alueilla.

Etsimme joukkoomme henkilöä, joka omaa korkean työmoraalin ja kykenee itsenäiseen työskentelyyn sekä omaa palveluhenkisen työskentelyotteen. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa ja vähintään B-luokan ajokorttia. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän kasvavassa yrityksessä. Meillä Kotikadulla töitä tehdään hyvässä hengessä mukavien työkavereiden kanssa. Esimiehen tuki ja laadukkaat työvälineet ja -vaatteet auttavat työssä menestymistä. Tervetuloa tiimiimme!

Olisiko tässä työ sinulle? Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 26.04.2021 Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteys Kaj Grönvall, hänet tavoitat numerosta 0400 737473 tai s-postilla kaj.gronvall@kotikatu.fi

Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 260M€ ja se toimii noin 2900 Kotikatulaisen voimin. Kotikatu ja PHM Group (Porvoon Huoltomiehet) yhdistyivät syyskuussa 2020.

 

 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot