Hyötyajoneuvomyyjä

Etsimme Veho Kokkolaan hyötyajoneuvomyyjää uusien Mercedes Benz kuorma- ja pakettiautojen pariin.

Onko asiakkaiden odotusten ylittäminen ja asiakassuhteiden vaaliminen sinulle tärkeää? Nautitko asiakaskohtaamisista ja monipuolisesta myyntityöstä? Jos vastasit kyllä, tule osaksi mahtavaa porukkaamme toteuttamaan ensiluokkaista asiakaskokemusta. Tässä tehtävässä pääset kehittymään automyynnin rautaiseksi ammattilaiseksi uusien Mercedes Benz kuorma- ja pakettiautojen parissa. Työtä tehdään pääasiassa Kokkolan alueella, mutta olethan ajoittain valmis matkustamaan lähialueilla? Tarjolla on vakituinen työ, joka alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi haastavan ja palkitsevan myyntityön parissa. Pääset kouluttautumaan säännöllisesti, jotta sinulla on uusin tietotaito työsi tukena. Saat tueksesi myös ammattitaitoiset työkaverit, joiden kanssa ratkotte eteen tulevat haasteet ja onnistutte yhdessä.

Saat kattavan perehdytyksen, mutta toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta myyntityöstä. Kokemus auto- tai konemyynnistä on ehdottomasti eduksi. Tärkeintä kuitenkin on motivaatio työssä menestymiseen, aktiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne, asiakaslähtöinen ajattelutapa sekä sopeutumiskyky muuttuvaan toimintaympäristöön. Löydät asiakkaidesi tarpeisiin parhaat mahdolliset ratkaisut palvelevalla otteella ja viet kaupat maaliin pitkäjänteisellä työllä. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakkaiden palvelemista suomeksi ja ruotsiksi.

 

Jäikö jokin mietityttämään?

Lisätietoja tehtävästä saat Myyntijohtajalta Antti Langinkoskelta p. 0400 388 888 tai antti.langinkoski@veho.fi

 

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa jo tänään urasivujemme kautta!

 

Veho on suomalainen, 1939 perustettu liikkumisen ratkaisuja tarjoava yritys, joka toimii myös Ruotsissa ja Baltian maissa. Liikevaihtomme 2019 oli 1 097 miljoonaa euroa ja meitä veholaisia on noin 2000. Yhtiö perustettiin Mercedes-Benzin maahantuojaksi, ja merkki on edelleen toimintamme ydin.

Autoilun, kuljetuksen ja liikkumisen murroksessa tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset liikkumisen palvelut ja kuljetusratkaisut henkilöautoista raskaisiin kuorma-autoihin. Tavoitteenamme on, että asiakaskokemus ylittää odotukset. Sen saa aikaan henkilöstö, jonka hyvinvoinnista ja osaamisesta pidämme huolta. Meillä kaikilla veholaisilla on jatkuva halu oppia uutta ja intohimo olla mukana liikuttamassa maailmaa kestävästi ja vastuullisesti.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi *
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *
Mistä sait tiedon avoimesta tehtävästä?Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Liitetiedostot
(Lähetä CV ja työhakemus mieluiten pdf-muodossa. Muista painaa Tallenna -painiketta)

CV ja hakemus

Palkkatoive (€/kk)