Viestinnän lehtori

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Haaga-Helian runsaat 11 000 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 750 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Haemme nyt Helsinkiin
viestinnän ja markkinointiviestinnän lehtoria
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2024 alkaen.

Sinulla on monipuolista käytännön työkokemusta sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä, digitaalisesta markkinoinnista ja viestinnästä sekä monikanavaisesta sisällöntuotannosta. Sinulla on myös tahto ja kipinä valmentaa sekä innostaa tulevia markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia tulevaisuuden työelämään.

Toimenkuvaan sisältyy opetusta sekä ohjausta yritysprojekteissa, tutkimus- ja kehittämistoimintaa sekä kaupalliseen koulutukseen osallistumista. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä verkkopedagogista osaamista.

Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa, vähintään kolmen vuoden työkokemusta viestinnän tehtävistä, erinomaista suomen kielen taitoa sekä kykyä opettaa englannin kielellä. Opettajakokemus ammattikorkeakoulusta ja pedagoginen pätevyys lasketaan eduksi.

Tarjoamme merkityksellisen työn dynaamisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä, innostuneen työilmapiirin ja erinomaiset mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antavat Tarja Autio, tarja.autio@haaga-helia.fi ja puh. 040 4887123, sekä Malin Lahdensuo, malin.lahdensuo@haaga-helia.fi ja puh. 040 488 7455.

Hae tehtävää viimeistään 30.9.2023. Liitä hakemukseesi CV.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Kuva

Syntymäaika *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Sukupuoli *
Kansalaisuus *
Muu kansalaisuus
Maanosa (kansalaisuudeltaan ei-suomalaiset)

Tietosuojaselosteemme mukaisesti henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään ainoastaan tässä selosteessa kuvattuun tarkoitukseen. Täyttämällä ja lähettämällä hakulomakkeen annan luvan käsitellä hakulomakkeessa antamiani tietoja hakuprosessiin liittyen. Tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan tästä.

Hyväksyn, että antamani tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. *

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkinnon suoritusmaa Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Muut merkittävät opinnot ja kurssit

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Erityisosaamisesi hakemaasi tehtävään liittyen
Mistä sait tiedon työpaikasta / Haaga-Heliasta työnantajana?
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Suosittelijat

Opettajan pedagogiset opinnot suoritettu *
Oppilaitos ja suoritusaika (kk/vvvv)
Suoritusaste
Lisätietoja opettajan pedagogisista opinnoista
Voitko opettaa englannin kielellä?

Digitaidot

Kielitaito