Huoltovastaava Autokeskus Hämeenlinnaan

Autokeskus Oy on suomalaisen perheyrityksen Aro-Yhtymän omistama täyden palvelun autokauppaketju. Vuonna 2020 myimme yli 14 000 uutta sekä käytettyä autoa ja käsittelimme yli 110 000 huollon työtilausta.  

Huippuluokan tuotteet, parhaat kauppapaikat ja sitoutunut sekä osaava henkilöstömme ovat yhtiömme vahvuuksia. Palvelemme asiakkaitamme seitsemällä paikkakunnalla noin 500 ammattilaisen voimin. Lue lisää Autokeskuksesta työpaikkana ja tutustu muutamiin meistä osoitteessa autokeskus.fi/ura!

Etsimme aikaansaavaa huoltovastaavaa Autokeskus Hämeenlinnaan toimimaan vastuullisissa jälkimarkkinoinnin tehtävissä Suomen johtavien brändien, BMW- ja Toyota-merkkien, parissa.

Työhösi kuuluu kokonaisvastuu Autokeskus Hämeenlinnan huolto- ja vauriokorjaamosta sekä varaosatoiminnoista. Vastaat samalla Hyvinkään korjaamomme toiminnasta, ja työsi vaatii läsnäoloa myös Hyvinkäällä. Tiimisi koostuu huollon työnjohtajista, mekaanikoista ja varaosamyyjästä. Työtehtävät ovat monipuolisia. Hoidat yhteyksiä maahantuojiin ja huolehdit opastamisesta ja koulutuksesta. Resurssointi ja kustannustehokas työvuorosuunnittelu ovat osa arkeasi.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa, toimit Autokeskus Hämeenlinnan ja Hyvinkään laatuvastaavana ja työsuojelupäällikkönä. Kuulut autotalon johtoryhmään.

Toivomme sinulta vähintään AMK-tasoista koulutusta, vankkaa osaamista korjaamotoiminnasta ja kokemusta esimiestyöstä. Työssä pärjää henkilö, joka ymmärtää oman toimintansa merkityksen yhteistyön rakentamisessa niin omassa tiimissä, osastojen välillä kuin maahantuojienkin kanssa. Siedät hyvin painetta ja pidät asiat hallinnassa myös kiireen keskellä. Tehtävässä tarvitaan englannin kielen taitoa. 

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä suuren perheyrityksen viihtyisän työympäristön, resurssit ja edut. Autokeskuksessa saat erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa autotalonjohtaja Markus Mäkitalo, puh. 044 345 5460 tai markus.makitalo@autokeskus.fi. Hae paikkaa täyttämällä alla oleva hakemuslomake mieluusti vaikka heti, mutta viimeistään 30.11.2021. Täytämme paikan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi *
Sähköpostiosoite *
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten
Hakemuksen voimassaolo *
Milloin voisit aloittaa (p.k.vvvv)
Lisätietoja mahdollisesta työn aloittamisesta
Liitteet
Kuva
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Linkki LinkedIn-profiiliisi

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Puhelinnumero *
Postinumero *

Koulutustiedot

Täytä vähintään ensisijainen tutkintosi.
Tutkinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Muut koulutukset ja opinnot
Koulutus Lisätiedot Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm

Työkokemus

Työnantaja Tehtävä Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Työkokemus hakemaasi tehtävää vastaavissa tehtävissä *
Oletko työskennellyt aikaisemmin Autokeskuksessa tai muualla Aro-Yhtymä-konsernissa? *

Minkä automerkkien parissa olet työskennellyt?
Muut, mitkä?

Muu osaaminen ja vahvuudet

Ilmoita vähintään äidinkielesi. Saat lisättyä lisää kieliä klikkaamalla + -painiketta taulukon alla oikealla. Jos osaamaasi kieltä ei löydy valikosta, valitse "muu" ja kirjoita alle varattuun kenttää mistä kielestä on kyse.
Kielitaito
Kieli Osaamistaso
Muu kieli, mikä?
Tässä voit kertoa itsestäsi, osaamisestasi ja tavoitteistasi lisää

Lisätietoja

Ajokorttiluokka *
Mahdolliset suosittelijasi
Mistä sait tietää uramahdollisuuksistamme? *
Muu, mikä?

Palkkatoive € *
Palkkatoivomuksen lisätiedot