Palveluesimies Valkokullan palvelutaloon Kirkkonummen Masalaan

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna –säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottaa säätiön sataprosenttisesti omistama Yrjö & Hanna Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

Kirkkonummen Masalassa sijaitseva Valkokulta on aloittanut toimintansa maaliskuussa 2015. Valkokullassa on 30 tehostetun palveluasumisen paikkaa sekä 40 palveluasuntoa ikäihmisille. Lisätietoa Valkokullasta löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/valkokulta

Haemme Valkokullan palvelutaloon palveluesimiestä, joka vastaa palvelutoiminnasta ja arjen sujumisesta, toimii yksikön vastuuhenkilönä ja esimiehenä palvelutalon muulle henkilökunnalle. Toivomme esimieheltä innovatiivista ja kehittävää otetta, kuitenkin yrityksemme arvoja kunnioittaen. Ansiokas työskentely edellyttää lisäksi itsenäistä työotetta, hyvää organisointikykyä ja kokonaisuuksien hallintaa. On tärkeää, että palveluesimies on vastuullinen ammattilainen ja innostava tiiminvetäjä.

Tehtävä edellyttää sosiaali- tai terveydenhuoltoalan korkeakoulututkintoa, kokemusta työskentelystä ikäihmisten ja erityisryhmien kanssa sekä riittävää johtamistaitoa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa.

Tarjoamme kannustavan ja innokkaan työyhteisön. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. Palveluesimiehen hallinnollisena tukena on palvelupäällikkö ja vertaistukena muiden palvelutalojemme palveluesimiehet.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, vastuullisuus ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palvelu- ja myyntijohtaja Tanja Koivistoon  040 457 0233. Parhaiten tavoitat hänet 10.5. klo 12-13,  17.5. klo 12-13 tai 20.5. klo 10-11. Voit laittaa kysymyksesi myös sähköpostitse: tanja.koivisto@yrjojahanna.fi

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 26.5.2019  täyttämällä oheinen työnhakulomake. 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero (koti) *
Sähköpostiosoite (koti) *

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste (FI) Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Suoritetut sertifikaatit sekä muut koulutukset ja opinnot
Sertifikaatti / koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot Viimeinen voimassaolopvm
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Esimiestyön kokemus Tehtävän sisältö

Muuta
Miksi olisit sopiva henkilö yritykseemme? *
Erityisosaamiset
Suosittelijat
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot