Moikka sinä sähköinen tekijä! Etsitkö uutta virtaa työurallesi?

Oletko etsimämme sähköasentaja, joka saa energian virtaamaan järjestelmien ja laitteiden lisäksi työkavereissa ja asiakkaissa? Hoituvatko hyppysissäsi monenlaiset sähkötyöt itsenäisesti, mutta tiimikavereiden kanssa työskentely on sinulle yhtä lailla tärkeää? Saatat olla juuri sopiva työkaveri porukkaamme!

Sähköasentajaksi Aro Systemsille?

Olemme arvostettu suomalainen yritys, jossa on ollut reipas tekemisen meininki jo lähes 70 vuoden ajan. Meille on tärkeää, että henkilöstömme jäsenet, eli arolaiset, voivat hyvin ja että työskentely meillä on turvallista. Meille on kunniatehtävä pitää huolta siitä, että niin asiakkaillamme kuin työntekijöillämme riittää virtaa ja että työpaikalla on aina positiivinen lataus. Huolehdimme siitä, että henkilöstömme akut latautuvat myös vapaa-ajalla ja sairastumisen yllättäessä. Meillä käytössäsi ovat monipuoliset henkilöstöedut, kuten laaja työterveyshuolto ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu.

Meillä ei tarvitse huolestua, jos lamppu ei jossain tilanteessa syty. Porukassamme työkavereita ei jätetä yksin ongelmien kanssa, vaan arolaiset auttavat aina toisiaan tiimiä tai titteliä katsomatta! Työssäsi sinulla on tukenasi esihenkilösi lisäksi tiimikaverit ja muut työkaverit yli tiimirajojen.

Mitä pääset tekemään meillä käytännössä?

Meillä on tarjolla sinulle rutkasti monipuolisia työtehtäviä talotekniikkahuollossa Tampereella. Työtehtäviisi voivat kuulua niin uudisrakennusten asennustyöt, monenlaiset huolto-, säätö- ja korjaustyöt sekä lisäksi remontointikohteiden saneeraustyöt.

Pääset asentamaan, korjaamaan ja huoltamaan rakennusten sähköisiä järjestelmiä sekä laitteita. Käytössäsi on nykyaikaiset ja turvalliset työvälineet.

Sopisit meille erinomaisesti työkaveriksi, jos sinulla on

  • tehtävään soveltuva ammattitutkinto sekä jonkin verran aiempaa kokemusta sähköjärjestelmien huoltotöistä
  • halua työskennellä asiakkaidemme kanssa: asiakaskohtaamiset hoituvat sinulta sujuvalla, ratkaisuhakuisella ja reippaalla otteella
  • kykyä työskennellä sekä itseohjautuvasti että arolaisten kanssa: autat työkavereita tarvittaessa ja uskallat pyytää rohkeasti apua
  • tietotekniset perustaidot: hallitset muun muassa Microsoft Officen ja kykenet omaksumaan myös uusia järjestelmiä
  • sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito
  • B-luokan ajokortti
  • oppimisen asenne kohdillaan: tässä työssä ei voi välttyä uusilta ja yllättäviltä tilanteilta! Monesti asiat selviävät, kun asenne on oikea.

Voit olla meihin yhteyksissä, jos haluat kysyä lisää tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa projektipäällikkö Jussi Viljakainen, puh. 0405330501 tai jussi.viljakainen@arosystems.fi.

Odotamme jo innolla hakemustasi! Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 30.9.2023.

Suomalainen Aro Systems on johtava talotekniikan asiantuntija- ja palveluyhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki talotekniset ratkaisut asennuksista ylläpitoon. Teknologian ja digitalisaation kehittyessä sekä toimintamme kasvaessa yli 70 hengen huoltotiimimme kaipaa uusia työntekijöitä joukkoonsa varmistamaan yli 30 000 vuosittaisen toimeksiannon laadukkaan onnistumisen.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot; mainitse haettavan tehtävän kannalta olennaisimmat

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot; mainitse haettavan tehtävän kannalta olennaisimmat

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Voimassa olevat pätevyydet; mainitse haettavan tehtävän kannalta olennaisimmat

Pätevyys Muu, mikä Viimeinen voimassaolopvm

Työkokemus; mainitse haettavan tehtävän kannalta olennaisimmat 

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Kertoisitko, miksi olisit sopiva henkilö tehtävään.
Muuta
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot