Palveluasiantuntija, etuudet

Työllisyysrahasto on työpaikka, jossa tehdään merkityksellistä asiantuntijatyötä. Luomme hyvinvointia, turvaa ja vakautta työn muutoksissa. Rahasto kerää työttömyysvakuutusmaksut, joilla rahoitetaan ansiosidonnaista työttömyysturvaa ja edistetään palkansaajien ja yrittäjien osaamisen kehittämistä aikuiskoulutusetuuksilla. Meidän visiomme on olla ylivertainen sosiaaliturvan toimeenpanija ja digitaalisen ajan työpaikka. Meidän asiakkaitamme ovat työnantajat, yrittäjät sekä palkansaajat Suomessa. Opastamme ja neuvomme asiakkaitamme työttömyysvakuutusmaksu- ja aikuiskoulutusetuusasioissa sekä osallistumme toimialaa koskevan lainsäädännön kehittämiseen.

Asiakaskokemuksen parantaminen, asiakkaan hallinnollisen taakan keventäminen ja toimintamme tehostaminen ovat keskeiset painopistealueemme. Työllisyysrahastossa panostamme henkilöstön työtyytyväisyyteen ja osaamisen kehittämiseen, jotta työntekijämme pysyvät kehityksen kärjessä. 

 

Me Työllisyysrahastossa haemme PALVELUASIANTUNTIJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Palveluasiantuntijana toimit osana Työllisyysrahaston asiakkuuksien organisaatiota. Meillä asiakkuuksissa työskennellään aikuiskoulutusetuuksiin ja työttömyysvakuutusmaksuihin liittyvien mielenkiintoisien tehtävien parissa tiimeissä, joissa vallitsee erinomainen yhteishenki ja tekemisen meininki.

Tässä tehtävässä ratkot itsenäisesti aikuiskoulutusetuushakemuksia ja lisäksi tehtävääsi sisältyy myös asiakaspalvelutehtäviä.

Ketä etsimme?

Olet etsimämme henkilö, jos:

 • sinulla on asiakaslähtöinen ajattelutapa ja haluat palvella asiakkaitamme kaikissa tilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla
 • sinulla on aiempaa kokemusta hakemuskäsittelystä tai sosiaalivakuuttamisen tehtävistä tai asiakaspalvelusta
 • olet utelias etsimään ratkaisuja ja innostut uusista asioista
 • omaat rohkeaa ratkaisuhakuisuutta ja päätöksentekokykyä
 • sinulla on hyvä suomen kielen taito. Ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan isoksi eduksi
 • sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi)

Lisäksi eduksi on, jos: 

 • omaat itsenäisen ja tehokkaan työotteen
 • sinulla on kykyä omaksua nopeastikin laajoja kokonaisuuksia
 • omaat asiakaspalveluhenkisyyttä, asiakaslähtöistä ajattelua ja joustavuutta
 • sinulla on hyvät tietotekniset taidot
 • sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja työyhteisötaidot.

Liity joukkoomme

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin tehtäviin miellyttävässä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Suunnitelmallinen perehdytys työhön on meille sydämen asia. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Modernit ja kauniit toimitilamme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa. Meillä on myös mahdollisuus työskennellä etänä.

Näin haet 

Lähetä meille hakemuksesi viimeistään 10.7.2022 mennessä. Kerro hakemuksessasi motivaatiostasi sekä osaamisestasi asiakaspalvelu ja/tai käsittelytehtävissä sekä kielitaidostasi. Lisäksi kerrothan hakemuksessa myös palkkatoiveesi sekä milloin voisit aloittaa tehtävässä. Aloitamme haastattelut Recright-videohaastatteluilla jo hakuajalla, joten haethan paikkaa nopeasti!

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palvelupäällikkö Minna Kinnuseen tiistaina 21.6. klo 8.30-16 p. 050 406 7011 tai tiimipäällikkö Anna Sarnestoon keskiviikkona 29.6. tai tiistaina 5.7. klo 8.30-16 p. 050 538 4538.

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumeseulaan ja luottotietokyselyyn. 


PERUS- JA YHTEYSTIEDOT
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Sähköpostiosoite *

Puhelinnumero *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Syntymäaika
Sukupuoli
KIELITAITO
Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli sinulla ei osaamista kyseisessä kielessä. Täytä vapaseen tekstikenttään kielet, joita voit hyödyntä työssä.
Suomi
Ruotsi
Englanti
Muu kielitaito
HAKEMUS

Vapaamuotoinen hakemus (vaihtoehto liitteelle)

LIITETIEDOSTOT

Lisää liite omalta koneeltasi näin: + Lisää > Choose file > Tallenna pienestä tallenna-painikkeesta liitteen vierestä.

Vapaamuotoinen hakemus
Ansioluettelo
Palkkatoive (€/kk)

TUTKINNOT
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi Lisätiedot

LISÄTIEDOT
Hakemustani saa käyttää myös muissa avoimissa tehtävissä.

Suostun siihen, että rekrytoinnin edetessä minulle tehdään luottotietojen tarkistus, turvallisuuselvitys ja huumausainetesti.

Mitä kautta kuulit tehtävästä?


Luethan hakemuksen läpi vielä ennen hakemuksen lähettämistä ja tarkistat, että olet tallentanut lisäämäsi liitteet hakemukselle. Kiitos! Hakemuksen lähettämisen jälkeen hakemusta ei pääse enää muokkaamaan.

Hakemusta säilytetään järjestelmässä kuusi kuukautta, minkä jälkeen se poistetaan.