Haemme TEKNISTÄ KIINTEISTÖPÄIVYSTÄJÄÄ

Huolehdimme asiakkaidemme kiinteistöistä myös virka-ajan ulkopuolella. Tämän vuoksi haemme teknistä kiinteistöpäivystäjää päivystysaikana tapahtuviin huoltotehtäviin. Työ on pääsääntöisesti ilta- ja yöpainotteinen. Pitkät yhtenäiset työvuorot mahdollistavat myös pitkät vapaat.

Työ koostuu kiireellisistä huoltotehtävistä, joita ei pystytä siirtämään seuraavan päivään. Tehtävässä toivotaan hyvää osaamista lämmitys-, ilmanvaihto- ja automaatiojärjestelmistä. Sähkötekninen tuntemus lasketaan myös eduksi. Erilaiset soveltavat pienet nikkarointitehtävät kuuluvat myös tehtäviin. 

Toivomme hakijoilta aktiivista ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, ajokorttia ja palveluasennetta. Toivomme myös, että olet kartuttanut kokemusta erilaisista kiinteistönhoidon tehtävistä.

Jos monipuoliset tehtävät sekä turvallisen ja viihtyisän asuinympäristön takaaminen toimii motivaattorina, tässä voisi olla tehtävä sinulle! Vaikka työsi on itsenäistä, et ole silti yksin. Esimies ja suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ovat tukenasi joka päivä. 

Jos onnistuimme vakuuttamaan sinut, lähetä hakemuksesi meille pikimmiten, kuitenkin viimeistään 22.9. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Jos heräsi kysyttävää tehtävästä, Sami Turunen kertoo mielellään lisää. Samin tavoitat hakuaikana maanantaista torstaihin klo 12-14 välisenä aikana numerosta 050 599 9913.

Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 100 M€ ja se toimii nyt yli 1100 Kotikatulaisen voimin pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Jyväskylässä ja Oulussa.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot

Suoritetut luvat

Lupa Järjestäjä Viimeinen voimassaolopvm
Suoritetut muut koulutukset ja opinnot

Ajokorttitiedot

Ajokorttiluokka Voimassa alkaen
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Mahdolliset suosittelijat
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot