Koneenkuljettaja Ouluun

Haemme Oulun yksikköömme koneenkuljettajaa kiinteistöhuollon tehtäviin.Työtehtävät sisältävät pääasiassa erilaisilla työkoneilla, kuten imulakaisu-, pesu- ja aurauskoneilla tehtäviä kiinteistöhuollon töitä. Työajat vaihtelevat arkipäivien aamuvuoroista yö- ja viikonloppuvuoroihin.

Odotamme sinulta aktiivista otetta työhön, luotettavuutta ja reipasta asennetta. C-ajokortin ja ammattiajopätevyyden katsomme eduksi sekä arvostamme aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän kasvavassa yrityksessä sekä vakituisen ja kokoaikaisen työn. Kotikadulla töitä tehdään hyvässä hengessä mukavien työkavereiden kanssa. Esimiehen tuki ja laadukkaat työvälineet auttavat työssä menestymistä.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.3.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kotikatu on merkittävä alan toimija, jossa on iloinen "Havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme"-tekemisen meininki. Yritys sai alkunsa vuonna 1989 paikallisesta kiinteistöhuoltoyhtiöstä Helsingissä. Toiminta on organisoitu paikallisyksiköihin, joilla on vastuu ja valmius palvella asiakkaita nopeasti ja laadukkaasti. Konsernin liikevaihto on noin 260M€ ja se toimii noin 2900 Kotikatulaisen voimin. Konserniin kuuluu myös LVISA-palveluja tarjoava Cateva Oy. Kotikatu ja PHM Group (Porvoon Huoltomiehet) yhdistyivät syyskuussa 2020.

 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot