Järjestelmäasiantuntija

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

IT- ja tietohallintopalveluissa työskentelee yli 30 henkilöä kattaen niin IT-palveluhallinnan kuin ICT-infran, päätelaitehallinnan ja käyttäjien tukipalvelut sekä tietohallinnon ja digipalveluiden kehityksen ja ylläpidon palvelut. Haaga-Helialla on viisi kampusta, laaja sisäverkko sekä omia palvelintiloja, joiden lisäksi hyödynnämme enenevässä määrin myös pilvipalveluja. Haaga-Helia tekee laajasti yhteistyötä suomalaisten korkeakoulujen kanssa ja toimii aktiivisesti myös kansainvälisissä verkostoissa. Kehitämme jatkuvasti niin Haaga-Helian yritysjärjestelmiä kuin osaltamme mahdollistamme myös toiminnan jatkuvuuden, ajantasaisen ja turvallisen opetuksen teknologiatarjonnan sekä tutkimuksen järjestelmäpalvelut.

Haemme nyt IT-palveluihin
järjestelmäasiantuntijaa
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen sopimuksen mukaan.

Järjestelmäasiantuntijana toimit osana IT-palveluiden ICT-infra ja pääsynhallinta -ryhmää. Keskeisiin tehtäviisi kuuluu muun muassa:

  • kampusten tietoliikenteen ja lähiverkkojen ylläpito (sekä Cisco että Juniper -laitteita, langallinen ja langaton verkko)
  • Linux-palvelinten (lähinnä Red Hat) ylläpidon kehittäminen ja automatisointi esim. Ansible tai Terraform -työkaluilla
  • palvelinvarmenteiden hallinnan automatisointi

Tehtävä edellyttää vahvaa osaamista tietoliikenneasioissa ja Linux-palvelinten ylläpidossa. Katsomme eduksi Vmware ESXi -ympäristön tuntemuksen sekä monipuolisen kokemuksen erilaisista järjestelmäympäristöistä.

Edellytämme vähintään alempaa korkeakoulututkintoa ja ainakin kolmen vuoden työkokemusta alalta, hyvää suomen ja englannin kielen osaamista sekä erinomaista oma-aloitteellisuutta, yhteistyökykyä ja ongelmanratkaisutaitoa. Arvostamme korkeakoulumaailman tuntemusta. Tehtäväkokonaisuutta on mahdollista muokata osaamisesi perusteella.

Tarjoamme monipaikkaisen, dynaamisen ja kansainvälisen toimintaympäristön, hyvät etätyömahdollisuudet sekä hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Pääset mielenkiintoiseen ja laaja-alaiseen asiantuntijatehtävään innostavassa työyhteisössä. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta. Hakija voi esittää oman palkkatoiveensa.

Lisätietoja tehtävästä antaa IT-järjestelmäpäällikkö Olavi Kurttio, p. 029 4471925, ma 21.11. klo 13-14 ja to 24.11. klo 9-10.

Hae tehtävää viimeistään 28.11.2022. Liitä hakemukseen CV.


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Kuva

Syntymäaika *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Sukupuoli *
Kansalaisuus *
Muu kansalaisuus
Maanosa (kansalaisuudeltaan ei-suomalaiset)

Tietosuojaselosteemme mukaisesti henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään ainoastaan tässä selosteessa kuvattuun tarkoitukseen. Täyttämällä ja lähettämällä hakulomakkeen annan luvan käsitellä hakulomakkeessa antamiani tietoja hakuprosessiin liittyen. Tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan tästä.

Hyväksyn, että antamani tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. *

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkinnon suoritusmaa Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Muut merkittävät opinnot ja kurssit

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Erityisosaamisesi hakemaasi tehtävään liittyen
Mistä sait tiedon työpaikasta / Haaga-Heliasta työnantajana?
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Suosittelijat

Digitaidot

Kielitaito

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot