Vähähiilisen rakentamisen asiantuntija, Helsinki

Onko sinulla haaveena asiantuntijaura monipuolisissa vastuullisen rakentamisen projekteissa? Jos vastasit kyllä, meillä saattaa olla uusi urapolku juuri sinulle.

Meillä Granlundilla on mukava tiimi ja hyvä tekemisen meininki. Yhdessä tekeminen on yksi tärkeistä arvoistamme. Teemme vastuullisia ja kestäviä ratkaisuja ihmisille, rakennuksille ja ympäristölle. Vähähiilisyydestä tulee päivä päivältä tärkeämpi osa tekemistämme ja siksi kestävän rakentamisen asiantuntijatiimimme tarvitsee uuden työkaverin. Oletko sinä kaipaamamme vähähiilisen rakentamisen asiantuntija? 

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat rakennushankkeiden ohjaaminen vähähiilisiksi huomioiden samalla muut rakentamisen elinkaarinäkökulmat. Pääset esimerkiksi laatimaan rakennetun ympäristön hiilijalanjälki- ja elinkaariarviointeja sekä erilaisia kiertotalousselvityksiä. Kartoitat ratkaisuja hankkeiden ja organisaatioiden hiilineutraaliustavoitteiden saavuttamiseksi. Tehtäväsi ovat monipuolisia ja rakennushankkeet vaihtelevat aina asuinrakentamisesta suuriin sairaalakampuksiin ja aluetason kehityshankkeisiin 

Tiimimme puhaltaa yhteen hiileen ja kehittää asioita yhdessä. Voit olla varma, että apu on aina lähellä, etkä jää yksin painimaan haasteiden kanssa. 

 

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 000 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa silloinkin, kun matkaan tulee välillä kimurantimpiakin tilanteita. 
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme. 
  • Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. 
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta kuten DI, AMK-insinööri tai FM. Pääaineesi on voinut olla esimerkiksi ympäristö-, rakennus-, talotekniikka, kiertotalous tai materiaalitekniikka. Voit olla vastavalmistunut tai kokeneempi, työn sisältö katsotaan kokemuksesi mukaan sopivaksi. Pääasia on, että olet innostunut ja kiinnostunut vähähiilisestä rakentamisesta. 

Arvostamme aiempaa taustaa rakennusalalta sekä kokemusta LCA- ja hiilijalanjälkilaskennasta. 

 

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella keskiviikkoon 18.8.2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. 

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Ulla vastaa niihin mielellään 5.–9.7. ja uudelleen 9.8. eteenpäin. Hänet tavoitat seuraavasti:

Ryhmäpäällikkö Ulla Nykter (etunimi.sukunimi@granlund.fi, p. 050 303 7697)


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa käyttää myös muita tehtäviä täytettäessä. *


LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?

Muistathan klikata "Tallenna" ladattuasi liitetiedoston koneeltasi (Choose file).

CV
Vapaamuotoinen hakemus