Vaihtolava- ja nosturiautonkuljettaja, sekä pakkaavan jäteautonkuljettaja, Seinäjoki

Haemme Seinäjoen yksikköömme ammattitaitoista C-kortillista kuljettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkaudeksi. Tarjoamme kokopäiväisen työn ja hyvät henkilöstöedut. 

Kalustoasiat ovat meille tärkeitä, samoin sitä käyttävä henkilöstö. Meillä Urbaserilla osaava ja toimiva työyhteisö on kaiken ydin.

Vaihtolava- ja nosturiautonkuljettajan, sekä pakkaavan jäteautonkuljettajan työhön vaaditaan ammattipätevyys, sekä C-kortti. Suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito ovat myös työnkannalta tärkeitä. Työ on puolet ajasta pakkaavan jäteautonkuljettajan työtä. Lopun aikaa työ on vaihtolava- ja nosturiautonkuljettajan työtä, mikä sisältää yöpymisiä, mutta vastapainoksi tarjoamme pidemmät vapaat.

 

Espanjalainen Urbaser S.A. on yksi maailman johtavista ympäristöhuoltoalan yrityksistä. Urbaser toimii 22 maassa ja sillä on yli 50 miljoonaa asiakasta.


Työntekijöitä on yli 44 000 henkilöä yli 160 tytäryrityksessä ympäri maailmaa.

Urbaser Suomessa

Suomessa Urbaser Oy on kokonaisvaltaisten ympäristöhuoltopalveluiden tuottaja. Palvelukokonaisuuksien tuottaminen perustuu omaan kuljetuspalveluun sekä hallittuun verkostoitumiseen. Urbaser Oy:n liikevaihto on noin 40 MEUR ja yhtiön palveluksessa työskentelee noin 340 henkilöä.

Toimintaa on eri puolilla Suomea, Ivalosta Tammisaareen.