SOSTE etsii pääekonomistia

SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry etsii pääekonomistia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Nykyisen pääekonomistimme siirtyessä kohti uusia haasteita etsimme ekonomistia tukemaan SOSTEn edunvalvonta- ja yhteiskuntasuhdetoimintaa. Monipuolisessa toimenkuvassa tuotat ja hyödynnät aktiivisesti tutkittua tietoa SOSTEn vaikuttamisen tueksi. Lisäksi vastaat SOSTEn hyvinvointitaloustyöstä ja sen kehittämisestä. Pääset toimimaan osana sosiaali- ja terveysjärjestökentän edunvalvontaa sekä tekemään yhteistyötä sidosryhmien kanssa niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

Tehtävässäsi seuraat ja analysoit taloudellisen toimintaympäristön, yhteiskunnallisen päätöksenteon ja työmarkkinoiden kehitystä, osallistut erilaisten työryhmien ja verkostojen työhön, laadit lausuntoja ja linjauksia sekä teet aktiivista asiantuntija- ja vaikuttamisviestintää. Pääset hyödyntämään työssäsi SOSTEn asiantuntijoiden sekä sosiaali- ja terveysjärjestöjen osaamista ja verkostoja.

Odotamme sinulta halua edistää ihmisten hyvinvointia sekä aktiivista otetta verkostojen luomiseen, niiden hyödyntämiseen sekä omasta työstä viestimiseen.


Näiden lisäksi edellytämme sinulta:

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa 
  • hyviä teknisiä ja tilastollisia valmiuksia sekä laaja-alaista talouden ja yhteiskunnan tuntemusta 
  • oma-aloitteista, määrätietoista ja joustavaa työskentelyotetta
  • kykyä hyödyntää ja tukea tehokkaasti sekä sisäisiä että ulkoisia verkostoja
  • hyviä vuorovaikutustaitoja  

Lisäksi arvostamme kokemusta, näyttöjä ja osaamista

  • tavoitteellisesta ja aktiivisesta asiantuntija- ja vaikuttamisviestinnästä 
  • yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta 
  • EU-tason sekä kansainvälisen talous- ja politiikkakeskustelujen tuntemuksesta 
  • järjestöjen toiminnasta 

Pääekonomistina työskentelet SOSTEn esikuntatiimissä, jossa tehdään ihmisten hyvinvointia sekä järjestöjen toimintaedellytysten turvaamista tukevaa yhteiskuntasuhde- ja vaikuttamistyötä eri yhteiskuntapolitiikan osa-alueilla. 

SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry on valtakunnallinen kattojärjestö, joka kokoaa yhteen yli 230 sosiaali- ja terveysalan järjestöä sekä useita kymmeniä muita yhteistyöjäsentahoja. Sosiaali- ja terveysjärjestöissä on jäseninä 1,3 miljoonaa suomalaista. Alan järjestöissä toimii vapaaehtoisina vuodessa noin 500 000 ihmistä ja järjestöissä on palkattua henkilöstöä noin 50 000 henkilöä.

SOSTE tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa sosiaali- ja terveysjärjestöjen tulevaisuuteen sekä monipuoliset valtakunnalliset verkostot. Olemme yhteiskunnallisesti merkitykselliseen työhön vahvasti sitoutunut työyhteisö.

Tarjoamme lounas- ja virike-edut sekä nykyaikaiset työvälineet.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 31.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa pääekonomisti Jussi Ahokas (työn sisällöt ja tavoitteet), p. 050 308 6870 tai hallintojohtaja Miikka Lönnqvist (työsuhde ja toimenkuva), p. 050 542 0160. Sovi tarkempi keskusteluaika esimerkiksi tekstiviestillä tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@soste.fi. 


Tehtävänimike *
Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
CV ja vapaamuotoinen hakemus
Haun tiedot
Henkilökohtaiset tiedot
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto
Muut koulutukset ja opinnot
Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Suosittelijat
Palkkatoive (€)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?