Tekninenkiinteistönhoitaja

Kotikatu Pirkanmaa hakee ammattitaitoista osaajaa itsenäiseen kiinteistönhoitajan tehtävään.

Itsenäisessä ja vastuullisessa työssä vastaat asuinkiinteistöjen huolto- ja korjaustehtävistä. Tehtävä edellyttää aktiivista ja asiakaslähtöistä otetta työhön ja kokemusta kiinteistönhoitajan tehtävistä.

Sinulla on kiinteistöalan koulutus (perus- tai ammattitutkinto) ja/tai työn kautta hankittu vahva ammattitaito. Koneajotaidon katsomme eduksi ja vähintään B-ajokortti on työssä välttämätön.

Tarjoamme hyvän ja vakaan työpaikan kehittyvässä organisaatiossa, mahdollisuuden kehittyä työssäsi sekä palkkauksen kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan hakulomakkeen kautta viimeistään 6.2.2022 mennessä. Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaakko Vuorenmaa, puh. 050 387 5061 tai Jaakko Yrjölä, puh. 050 434 271 Toimipisteen osoite: Sarankulmankatu 25, 33900 Tampere

Kotikatu on vuonna 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka koostuu pienistä paikallisista lähellä asiakkaita toimivista yksiköistä. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Lupauksemme on: havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme. Olemme toimialamme ykkönen, halutuin kumppani ja työnantaja. Kiinteistönhoidon edelläkävijänä kehitämme jatkuvasti toimintaamme, henkilöstömme osaamista ja palveluitamme.

Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen, jonka lisäksi toimintaa on myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Tarjoamme kannustavan työpaikan merkityksellisellä toimialla. Meillä on reilu tekemisen meininki ja panostamme henkilöstömme hyvinvointiin. Meillä työskentelee esimerkiksi kiinteistönhoitajia, siivoojia, toimistosihteereitä ja eri tehtävien asiantuntijoita, jotka pitävät päivittäin huolta asiakkaidemme kiinteistöjen viihtyvyydestä ja toimivuudesta.

Lue kotikatulaisten mietteitä: https://www.kotikatu.fi/meille-toihin/kotikatulaiset-aanessa/


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot