Haemme

TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA

pitämään huolta asiakaskiinteistöistämme Porin alueella.

Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset kiinteistönhoidon tehtävät, kuten korjaus-, huolto- ja asennustöitä. Työnkuvaan kuuluu myös ulkoalueiden hoitoa ja kunnossapitoa: lumitöitä, liputuksia, päivystystehtäviä jne.

Mitä odotamme sinulta?
Koska työ on itsenäistä, arvostamme oman työn organisointikykyä ja oma-aloitteista työotetta. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia, sujuvaa suomen kielen taitoa. Eduksi katsomme myös useamman vuoden kokemuksen alalta, sekä mm. sähköisestä työnohjausjärjestelmän käytöstä.

Mitä tarjoamme?
Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yhtiössä. Meillä saat tueksesi perehdytyksen työhösi, kivat työkaverit ja osaavan esimiehen. Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä työssäsi.

Kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa Jari-Pekka Sundelin jari-pekka.sundelin@kotikatu.fi

Olisiko tässä työ sinulle? Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.1.2022 Toimi kuitenkin nopeasti, sillä tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kotikatu on vuonna 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys, joka koostuu pienistä paikallisista lähellä asiakkaita toimivista yksiköistä. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Lupauksemme on: havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme. Olemme toimialamme ykkönen, halutuin kumppani ja työnantaja. Kiinteistönhoidon edelläkävijänä kehitämme jatkuvasti toimintaamme, henkilöstömme osaamista ja palveluitamme.

Kotikatu on osa PHM Groupia, joka työllistää yli 4 000 ammattilaista. Liikevaihtomme on yli 390 miljoonaa euroa ja toiminta-alueemme kattaa koko Suomen, jonka lisäksi toimintaa on myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Tarjoamme kannustavan työpaikan merkityksellisellä toimialla. Meillä on reilu tekemisen meininki ja panostamme henkilöstömme hyvinvointiin. Meillä työskentelee esimerkiksi kiinteistönhoitajia, siivoojia, toimistosihteereitä ja eri tehtävien asiantuntijoita, jotka pitävät päivittäin huolta asiakkaidemme kiinteistöjen viihtyvyydestä ja toimivuudesta.

Lue kotikatulaisten mietteitä: https://www.kotikatu.fi/meille-toihin/kotikatulaiset-aanessa/


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Kuva

Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Työlupa voimassa
Työlupa voimassa asti
Ajokorttiluokka

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä/ Ammattinimike Alkupäivä Päättymispäivä

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintonimike Oppilaitos Valmistumisvuosi
Mitä muuta haluat kertoa meille?
Saako hakemustasi käyttää muissa avoimissa rekrytoinneissa?
Liitteet
Tähän voit halutessasi liittää CV:n ja hakemuskirjeen

Palkkatoive (€)
Palkkatoivomuksen lisätiedot