Haemme Galleria-korttelin Antellille Helsingin Vallilaan vuorovastaavaa

Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja noin sadassa ravintolassa ja kahvilassa ympäri Suomen. Meille antellilaisille hyvä maku on kaikki kaikessa – jo vuodesta 1880 saakka. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee yli 500 osaavaa ammattilaista, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli 49,4 MEUR.
Antell tekee aidosti hyvää.

”Me antellilaiset olemme oma-aloitteisten ammattilaisten työyhteisö. Meillä on ainutlaatuinen yrityskulttuuri, jonka lähtökohta on, että työntekijöihin luotetaan ja vastuu jaetaan mahdollisimman lähelle asiakasta.”

Haemme Helsingin Vallilassa sijaitsevaan henkilöstöravintolaamme kokenutta ja idearikasta vuorovastaavaa, joka on valmis toimimaan lämpimän keittiön tiimin vetäjänä ja keittiömestarin apuna kokoaikaisessa työsuhteessa. Työssäsi olet varmistamassa ruuan ensiluokkaista laatua Suomen suurimmassa henkilöstöravintolassa. Päivittäinen tekemisesi koostuu esimiestehtävistä, johdat lämpimän keittiön vuoroa samalla työskennellen osana tiimiä. Toimit keittiömestarin oikeana kätenä ja tarvittaessa tuuraat häntä. Työaika on pääsääntöisesti arkisin ja arvostamme mahdollisuuttasi joustaa tarpeen mukaan. Vastuullesi kuuluu lämpimän ruuan valmistus.

Toivomme, että sinulla on vahva kokemusta vastaavasta työstä, iloinen asenne sekä halua kehittyä edelleen työssäsi. Olet vahva alan ammattilainen, jonka intohimona on tiimin onnistuminen sekä huikeiden makunautintojen tarjoaminen asiakkaille. Eduksesi katsotaan erilaisten järjestelmien osaaminen, kuten Jamix, Maraplan, Wordpress ja Sensire. Tarvittaessa nämä järjestelmät opetetaan sinulle, mutta tarvitset yleiset it-taidot. Työssä tarvitset suomen kielen lisäksi myös englannin kielen osaamista. Edellytämme hygieniapassia.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle työhyvinvointiin panostavan työyhteisön ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavaa Antell-perhettä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemus 13.12.2019 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja sopiva hakija voidaan palkata työsuhteeseen jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa lounaskeittiömestari Marja Siniluoto p.0207702286.

 

 


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi *
Puhelin *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemustani saa säilyttää muita hakuja varten (kk) *
Kuva
CV ja vapaamuotoinen hakemus

Henkilökohtaiset tiedot
Syntymäaika *
Sukupuoli
Äidinkieli
Muu äidinkieli, mikä?
Kotiosoite
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot
Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut merkittävät suorittamani alan kurssit ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Muu osaaminen

Muut suoritetut kurssit ja pätevyydet
MS Officen hallinta
Muut IT-taidot
Kielitaito: englanti
Kielitaito: ruotsi
Kielitaito: saksa
Kielitaito: ranska
Kielitaito: venäjä
Muu kielitaito
Erityisosaaminen
Työkokemus
Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö

Esimieskokemus
Suurtalouskeittiökokemus
A´la Carte/edustuskeittiökokemus
Tarjoilu- tai kassakokemus
Edustustarjoilukokemus
Anniskelukokemus
Siivousalan kokemus
Oletko aiemmin ollut Antell-konsernin palveluksessa?

Toimipiste, työtehtävä ja ajankohta
Muuta
Miksi juuri sinut pitäisi valita yrityksemme palvelukseen ja tähän tehtävään? *
Suosittelijat yhteystietoineen
Palkkatoivomus (euroa/kk)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Lisätietoja