ENERGIAJOHTAMISEN RYHMÄPÄÄLLIKKÖ, HELSINKI


Energiaan liittyvillä palveluillamme on jatkuvasti kasvava kysyntä. Osaava ja motivoitunut energiajohtamisen palveluiden tiimimme etsii nyt vetäjää. Nyt ensimmäistä kertaa sinulla on mahdollisuus hakea energiajohtamisen ryhmäpäällikön tehtävään!


Tässä tehtävässä pääset tärkeäksi osaksi konsultointiliiketoimintaamme ja olet isossa roolissa yrityksemme ja osastomme kehittämisessä. Tehtävääsi kuuluu ryhmän vetämisen ohella yrityksemme ja etenkin energiaosastomme toiminnan kehittämistä ja johtamista.


Vastaat ryhmäsi palveluiden kehittämisestä, palvelutuotannon johtamisesta sekä asiakkuusjohtamisesta. Olet vahva ihmisjohtaja ja haluat auttaa tiimiläisiä onnistumaan ja kehittymään omassa roolissaan. Et pelkää johtaa esimerkillä ja olet valmis myös tarttumaan toimeen tilanteen niin vaatiessa.


Saat laajan vapauden ja vastuun ryhmäsi kehittämisestä. On tärkeää, että seuraat energia-alaa tarkasti ja huolehdit yhdessä meidän kanssamme, että olemme jatkossakin alan edelläkävijä.


Mitä tarjoamme sinulle?


Työpaikkasi sijaitsee Helsingin toimipisteessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään reilusti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut.
Saat meiltä käyttöösi tehokkaat ja modernit työkalut sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Henkilöstömme antaa tyytyväisyydelleen arvosanan 4,2/5 ja työntekijöistä 99 % suosittelisi meitä työnantajana.


Mitä toivomme sinulta?

·         Alan insinööri-, YAMK- tai DI-tutkintoa

·         Vähintään 8 vuoden kokemusta alalta

·         Aiempi kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi

·         Halua oppia jatkuvasti uutta ja kehittää samalla alaa eteenpäin

·         Innostunutta työasennetta

·         Olet oma-aloitteinen ja otteesi työskentelyyn on asiakaslähtöistä

·         Sinulla on näkemys olemassa olevan rakennuskannan energiapalveluista

·         Ehdoton etu on hyvät verkostot kiinteistöalalla


Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme 8.4.2020 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus kannattaa laittaa mahdollisimman pian.


Lisätietoja tehtävästä antaa Asta Autelo (Head of Service Business, Energy), p. 050 315 2526, etunimi.sukunimi@granlund.fi. Parhaiten Astan saa kiinni ma-to 16.00-16.30.

 

Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihimme

 

Granlund Consulting on kiinteistöliiketoiminnan suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Me katsomme kiinteistö- ja rakennusalaa kolmelta eri näkökulmalta. Nämä ovat kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtaminen, rakentamisen tavoitteiden johtaminen sekä alueelliset energiaratkaisut. Konsultoinnillamme autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä. Mielestämme onnelliset ihmiset tekevät parempaa yhteistyötä ja vastuullisia päätöksiä.

Granlund Consulting on osa Granlund-konsernia, joka työllistää yli 1 000 asiantuntijaa 23 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi/konsultointi


Hakijan perustiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk) *
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Voit täyttää alla olevat kentät tai tallentaa liitetiedostoina CV:si ja hakemuksen.

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Työsuhteen alku (kk.vvvv) Työsuhteen päättyminen (kk.vvvv) Tehtävän sisältö
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
Suosittelijat

Muistathan klikata "Tallenna" ladattuasi liitetiedoston koneeltasi (Choose file).

CV
Vapaamuotoinen hakemus