Säh­kö- ja te­le­suun­nit­te­li­joi­ta /-pro­jek­ti­pääl­li­köi­tä, Helsinki, Espoo ja Lohja

Oletko sähkö- tai telesuunnittelun ammattilainen tai kokenut projektipäällikkö? Innostutko ratkaisemaan haasteita yhdessä asiakkaiden kanssa ja tekemään työtä asiantuntevassa tiimissä?

Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme sähkö- ja telesuunnittelijoita sekä -projektipäälliköitä Helsingin, Espoon ja Lohjan toimipisteisiimme.
 
Mitä tarjoamme sinulle?

Olemme talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa ja asiantuntijamme työskentelevät erittäin kiinnostavien yhteistyökumppaneiden kanssa. Meillä saat näköalapaikan alan hankkeisiin niin teollisuuden, terveydenhuollon, toimistojen, urheilu- ja kulttuurirakennusten, infran kuin kaupan ja koulutuksenkin parissa.

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, innovaatioihin ja kehittymiseen panostaen. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että sinulla on DI- tai insinöörikoulutus ja kokemusta sähkö- tai telesuunnittelusta sekä mahdollisesti myös asiantuntijatehtävistä. Meille on tärkeää, että ajattelet asiakaslähtöisesti ja haluat toimia osana tiimiä. Myös halu oppia uutta ja kehittää itseään vie organisaatiossamme eteenpäin.

Kokemuksestasi ja kiinnostuksestasi riippuen tehtävät voivat painottua joko sähkö- tai telesuunnitteluun tai vaikka molempiin. Tehtävänimikkeesi voi olla projektipäällikkö tai suunnittelija. Projektipäälliköiltä toivomme projektipäällikkökokemusta vähintään kolmen vuoden ajalta.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävistä antavat Helsingin osalta osastonjohtaja Topi Volama p. 040 547 9199 ja tekninen johtaja Pasi Poikonen p. 050 315 2499 sekä Espoon / Lohjan osalta ryhmäpäällikkö Juha Långström p. 050 315 2755 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.


Sukunimi *
Etunimet *
Kutsumanimi
Puhelinnumero *
Sähköposti *
Käytettävissä alkaen *
Hakemusta saa säilyttää (kk)
Hakemusta saa säilyttää myös muita hakuja varten.

Syntymäaika
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Tutkinnot ja tutkintoon tähtäävät opinnot

Tutkintoaste Tutkintonimike Oppilaitos Suuntautumisvaihtoehto Valmistumisvuosi (tai arvioitu) Lisätiedot Ensisijainen tutkinto

Muut koulutukset ja opinnot

Koulutus Järjestäjä Alkupvm Päättymispvm Lisätiedot

Työkokemus

Yritys / työnantaja Tehtävä / ammattinimike Alkupvm Päättymispvm Tehtävän sisältö
Vapaa hakemusteksti
Suosittelijat
LinkedIn profiili (linkki)
Mitä kautta kuulit tehtävästä?
CV ja vapaamuotoinen hakemus